Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem altyapı trden yetişmeye tekabül ediyor neden 4-4 ayırmışlar hiç düşünmedin mi,biz neden eksik liste veriyoruz ya da neden zeki meki gelsin diyoruz kuralı doldurmak için,altyapıdaki adam yazılsa niye zekidir ahmetcandır bunları kovalayalım

Bak yukarda 4den fazla olamaz kuralını koydum üstüne gs kadrosu var 150 tane delil ve done var seni doğru sonuca ulaştıracak
Barcelona efsane kadrosu pique Messi puyol valdez iniesta xavi pedro hepsi altyapı var mıymış zorunluluk?

Madem altyapı trden yetişmeye tekabül ediyor neden 4-4 ayırmışlar hiç düşünmedin mi,biz neden eksik liste veriyoruz ya da neden zeki meki gelsin diyoruz kuralı doldurmak için,altyapıdaki adam yazılsa niye zekidir ahmetcandır bunları kovalayalım

Bak yukarda 4den fazla olamaz kuralını koydum üstüne gs kadrosu var 150 tane delil ve done var seni doğru sonuca ulaştıracak
Olm uzatma daa gir fmye kadro yap anlarsın

Bu arada kural 17 yabancı ülke yetişme 4 ülke içi 4 altyapı

İster 25 tane alt yapı yazarsın

İster 4 altyapı 21 ülke içi yetişme yazarsın

İstersen de 4 4 17 yazarsın

Kuralı tersine okumayın

Dostlar 15 temmuza kadar yaprak kıpırdamazmış

15 temmuzda kımıldayacak yaprak:

adawdw.webp

Ben paranormal olaylar başlığına gidiyorum

Hakkım olan 10 bin tlyi de gsc cüzdan hesabımda istiyorum

Ulaş Özdemir: Uğurcan Çakır, ya kadro dışı bırakılacak ya da satılacak!

Alt yapi ve Tr de yetismis oyuncular ayni zaten

Eksik liste bildiriyoruz cünkü ya Tr de yetisme oyuncu sayimiz az ya da alt yapi dan kullandigimiz oyuncu

B listesindeki oyunculari AZ maclarinda dahil ettik mesela kadro’ya ama hic birini kullanmadik

Yani Tr den yetisme veya alt yapi adi altinda akademi oyuncularini yazdirabiliriz

Ama oyuncularin hic birini kullanmiyoruz cünkü rotasyon da bile yer alamiyorlar

Bu yüzden de yanlis planlama dan dolayi eksik kaliyoruz avrupa da

Dayı ne dert etmişsiniz yav bunlar yerine örneğin Betis altyapıdan 20 tane zenci velet oynatabiliyorken biz ülke olarak oynatamıyoruz neden diye soralım. Uefadan daha büyük sorunlar var. Sokayım Uefa listesindeki oyuncu sayısına. B listeden bir tane süper star olabilecek çocuğu yetiştiremiyorsun ülkede. Uefaya yazsan ligde oynatamıyorsun böyle ucube kurallar bütünü mü olur ya.

Bu arada kural 17 yabancı ülke yetişme 4 ülke içi 4 altyapı

İster 25 tane alt yapı yazarsın

İster 4 altyapı 21 ülke içi yetişme yazarsın

İstersen de 4 4 17 yazarsın

Kuralı tersine okumayın
Bizim için 25 çok zor maalesef. Yine 22-23 oyuncu olur gibi.Geçen sezon ki liste;

Kaleci: Fernando Muslera, Batuhan Şen, Günay Güvenç

Defans: Ismail Jakobs, Davinson Sánchez, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Metehan Baltacı

Orta saha: Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Gabriel Sara, Hakim Ziyech, Lucas Torreira

Forvet: Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Michy Batshuayi, Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz

Dayı ne dert etmişsiniz yav bunlar yerine örneğin Betis altyapıdan 20 tane zenci velet oynatabiliyorken biz ülke olarak oynatamıyoruz neden diye soralım. Uefadan daha büyük sorunlar var. Sokayım Uefa listesindeki oyuncu sayısına. B listeden bir tane süper star olabilecek çocuğu yetiştiremiyorsun ülkede. Uefaya yazsan ligde oynatamıyorsun böyle ucube kurallar bütünü mü olur ya.
İspanya 3te Real Betis II var ayrıca Betis D Betis U19lar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt