Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Martinez
Aina Davinson Pavloviç Eren
Lemina De Paul
Sane Hakan BAY
Osimhen

Transferden önce cuesta, jelert, hatta frank ayrıldı haberlerini bekliyorum bunlar daha önemli geleceğimiz için.

Sami yen haber teklifi yenileyip kiralik-zorunlu yapacağız diyor petrovic için

Milan moratayı comoya 16.5 a satıyomuş

6 bizden aldılar 16.5 da comodan düz hesap 23m kazanıyolar

Bizim 8e bonservisini alma hakkımız var como transferine izin vermezsek max 14 kazanabiliyolar tarihte ilk defa bi sözleşmede elimiz güçlü sakın bi mallık yapmasın kimse

Zorunlu satın alma teklifini kabul edebilirler. Zorunlu satın alma olunca bu kiralama hakkından düşmüyor sanırım Chelsea'nin o yüzden teklif bu şekle evrilirse bu transferin olma ihtimali artar. 5 kiralama +17-18 milyon zorunlu(taksitli) satın almaya bitebilir bu iş.

Barış'ı bir sezon CL'de izlemeden gönderirsek gözüm açıkta gider.

Çok fazla değil CL'de 2 maç karşısında oynayan kanat beki perişan ettiğinde direkt 30-35 milyon € civarına çekip elimizden alırlar.

Barış'ın bir sezon daha kalması benim için takıma yeni katılan iyi bir transfer ile eş değer sayılır.

Osimen bazılarına göre de Nesyri söylentileri olan bir kulüptü.

Doğruysa petrovic gelmeyi kabul etmiş

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben pek sanmıyorum ya.Yonetim sıkın bir şeyler diyor bunlar da atıyorlar.Bu tarz büyük liglerden gelen,piyasası olan oyuncularin haberi olunca yabancı basından duyuyoruz hep öncesinde.Bizimkiler oyuncuyla anlaştık falan diyorsa doğru çıkmıyor hiçbir zaman o yüzden athletic filan biri yazana kadar ben inanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt