Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temmuzda gelen golculer

Icardi temmuz 2023

Jardel temmuz 2000

Burak Yılmaz temmuz 2012

Ümit karan temmuz 2001

sisko tjk li herif yazmis

yalan degildir heralde
Bu mu?

images-7.webp

Neyse ki bu dönemin en mal muhabiri olma yarışını Sercan Hamzaoğlu önde götürüyor, bizden değil bu defa.

Hayatımda gördüğüm en tuhaf ikinci kutlamayı yaptı adamlar (ilki şeytan kupasıydı). O kutlamanın tuhaflığını da bu arkadaşın görüntüsünden başka türlü tek resimle açıklayamıyorum.

Arkadaş buralardaysa üzerine alınmasın, hedefim rakibimizin tuhaflıkları.
Rakibin kutlamalarındaki tuhaflıkla dalga geçmeni anlıyorum da, şeytan kostumünde olduğu gibi. Burda senin tuhafına giden şey bu arkadaşın kutlamada yer alması, o dans gösterisinde herhangi bir bayan yada bir erkek olsa herşey normal olacaktı. Bu kişi senin benim gibi işi neyse onu yapıyor zaten dans ediyor bunda tuhaf olan ney? Bu insanların aldığı kararın ne kadar zor birşey olduğunu düşünebiliyormusun? Hele Türkiye gibi bir yerde. Aslında hayatında ne kadar cesur ve zor bir karar aldığını , bu kadar bilinçsiz cahil topluma karşı nelerle baş etmeye çalıştığını bu ağır psikolojiye karşı hergün insanlarla uğraş verdiğini hiç düşündünmü? Muhtemelen hergün çok ağır küfür ve hakaretlere maruz kalıyordur. Ve şu son günlerde tüm Türkiyede alay konusu oldu bu kişi. Ailesi var tanıdıkları var yakın akrabaları var. Ben şuan bu kişinin yerinde olmayı aklıma getirmeye bile korkuyorum. O yüzden alay edilip dalga geçmeyi bırak bu insanlara büyük saygı duyuyorum, keşke hayatımda kararlar alırken bu insanlar kadar cesur ve güçlü iradeye sahip olabilseydim. Peki sen güzel kardeşim böyle bir karar alacak kadar cesur ve yüreklimisin, böyle bir iradeye sahipmisin?

Osimhen hayali de kurmayalım daha fazla

Adam rahatına düşkün, köy köy geziyor hasret gideriyor kabiledekilerle işte

Kupa biter araplara gider. Adam bütün sene bizi taşıdı bide gidecek 50 derece öğlen sıcağında maç mı yapsın

Bu saatten sonra bizi paklayacak 2 isim var

Boniface veya Lukaku

İnş yavşaklar salça olmazlar

Petrovic (Chelsea)- Kiralık zorunlu ops
Sane (B.Münih)
Osimhen (Napoli)
Ahmetcan (Ajax) / Ozan (Hoffenheim)
+
Kiralık Sağ Bek
Hücumda Joker (Kanat+ Forvet Arkası)

Bütçe kalırsa yabancı stoper

Petrovic (Chelsea)- Kiralık zorunlu ops
Sane (B.Münih)
Osimhen (Napoli)
Ahmetcan (Ajax) / Ozan (Hoffenheim)
+
Kiralık Sağ Bek
Hücumda Joker (Kanat+ Forvet Arkası)

Bütçe kalırsa yabancı stoper
Alpay ,Ahmetcan ile bizim Arda arasındaki farkları bana soylermisin sana zahmet?

Simovic, Taffarel, Mondragon, Muslera şampiyonlukların anahtarı olan kalecilerdi

Zapata veya Leo Franco gibi hata yapma şansımız yok.

De Sanctis, Stauce, Friedel seviyesinde kaleciler de yetmedi.

Soru işaretlerine mahal vermeyecek bir kaleci bulmamız lazım

Bence aradığımız isim Ter Stegen

Meret senelik 2.5 milyon euroya kalmis Napoli'de

Savic işinden çıkacaklar sanırım Savic- Monaco işi ciddi. Petrovic ile ciddi adı çıkan bir biz kalıyoruz zorunlu satın alma maddesine döndüğümüz noktada olma ihtimali ciddi artacaktır. Petrovic'in de bu gitmek istediğinde sürekli sorun çıkarmasında pek hoşlanmadım bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt