Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sn Hamamcıoğlu başkanı selamlıyoruz

Trogloditlere inat trans bireylerin safındayız

Trans olsun olmasın Fb'ye hizmet eden bütün bireylerden eşit derecede nefret ediyoruz

Rakibin kutlamalarındaki tuhaflıkla dalga geçmeni anlıyorum da, şeytan kostumünde olduğu gibi. Burda senin tuhafına giden şey bu arkadaşın kutlamada yer alması, o dans gösterisinde herhangi bir bayan yada bir erkek olsa herşey normal olacaktı. Bu kişi senin benim gibi işi neyse onu yapıyor zaten dans ediyor bunda tuhaf olan ney? Bu insanların aldığı kararın ne kadar zor birşey olduğunu düşünebiliyormusun? Hele Türkiye gibi bir yerde. Aslında hayatında ne kadar cesur ve zor bir karar aldığını , bu kadar bilinçsiz cahil topluma karşı nelerle baş etmeye çalıştığını bu ağır psikolojiye karşı hergün insanlarla uğraş verdiğini hiç düşündünmü? Muhtemelen hergün çok ağır küfür ve hakaretlere maruz kalıyordur. Ve şu son günlerde tüm Türkiyede alay konusu oldu bu kişi. Ailesi var tanıdıkları var yakın akrabaları var. Ben şuan bu kişinin yerinde olmayı aklıma getirmeye bile korkuyorum. O yüzden alay edilip dalga geçmeyi bırak bu insanlara büyük saygı duyuyorum, keşke hayatımda kararlar alırken bu insanlar kadar cesur ve güçlü iradeye sahip olabilseydim. Peki sen güzel kardeşim böyle bir karar alacak kadar cesur ve yüreklimisin, böyle bir iradeye sahipmisin?
Anladım hassasiyetlerini ama konudan çok sapıyoruz. O yüzden tartışmayı sündürmeden cevap vermeye çalışacağım.

Bu son dönemde özellikle benim hassasiyetlerim bu konular üzerinde değil. Ben sana belki çok tuhaf gelecek ama Gazze'de olanlar, bütün dünyanın gözü önünde yapılan soykırım meseleleri bu kadar gözümüzün önündeyken, bu gibi meselelere karşı benim hassasiyetim binde bir oranında. Bir tarafta bebekler parçalanırken ben birisinin cinsel tercihleri üzerine ya da sosyal cesareti üzerinden özel bir hassasiyet üretemiyorum. Senin gibi hissedemiyorum yani. Geçen gün Rusya'da havaalanında gördüğüm rezillikten sonra ben bu meseleden asla bu şekilde bahsedemem. Benim tartım bu şekilde çalışmıyor.

Empati kurmaksa mesele, burada benim kadar empatik insan çok azdır. Sokaktaki bir kedinin, köpeğin, anlamsız yere bir böceğin bile öldürülmesinden, zarar görmesinden aşırı rahatsız olan biriyim. İçi acıyan biriyim, laf olsun diye söylemiyorum bunları. Sokakta ilgilendiğim bir kediyi kaybettim aylarca kendime gelemedim. Ama bu konuda herhalde hiçbir zaman benim böyle hassasiyetlerim olmayacak. Sosyal iradeyse, cesaretse eğer benim böyle cesaretlerim de yok, iradem de yok. O konuda arkadaşı tebrik ederim. Ama bir düzeltme de yapayım, yaptığı dansları herhangi bir erkek de yapsa bu ne saçmalıyor derdim. Aşırı estetik yoksunu duruyor, bu da benim kendi fikrim. Ama konu bu değil zaten benim için, Fenerbahçe'nin bu tuhaf organizasyonu yapmış olması. Konunun içinde Fener olmasa zaten buraya hiç koymazdım bile.

Kısaca görüşlerine saygım var ama benim hassasiyet terazim çok farklı.

Geçtiğimiz sezon 19 yaşındaki Huijsen ve 22 yaşındaki Zabarnyi ile ligin en genç stoper tandemine sahip olan Bournemouth iki stoperini de iki deve sattı.

1751033501058.webp

Ben eğer samiyenin twiti ile ilgili bisey dersem Keramettin abi beni şişler ama zaten mantıken sezonu açtığımızda hafiften belli olacak durumlar di mi 🤪

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt