Rakibin kutlamalarındaki tuhaflıkla dalga geçmeni anlıyorum da, şeytan kostumünde olduğu gibi. Burda senin tuhafına giden şey bu arkadaşın kutlamada yer alması, o dans gösterisinde herhangi bir bayan yada bir erkek olsa herşey normal olacaktı. Bu kişi senin benim gibi işi neyse onu yapıyor zaten dans ediyor bunda tuhaf olan ney? Bu insanların aldığı kararın ne kadar zor birşey olduğunu düşünebiliyormusun? Hele Türkiye gibi bir yerde. Aslında hayatında ne kadar cesur ve zor bir karar aldığını , bu kadar bilinçsiz cahil topluma karşı nelerle baş etmeye çalıştığını bu ağır psikolojiye karşı hergün insanlarla uğraş verdiğini hiç düşündünmü? Muhtemelen hergün çok ağır küfür ve hakaretlere maruz kalıyordur. Ve şu son günlerde tüm Türkiyede alay konusu oldu bu kişi. Ailesi var tanıdıkları var yakın akrabaları var. Ben şuan bu kişinin yerinde olmayı aklıma getirmeye bile korkuyorum. O yüzden alay edilip dalga geçmeyi bırak bu insanlara büyük saygı duyuyorum, keşke hayatımda kararlar alırken bu insanlar kadar cesur ve güçlü iradeye sahip olabilseydim. Peki sen güzel kardeşim böyle bir karar alacak kadar cesur ve yüreklimisin, böyle bir iradeye sahipmisin?