- 15 Aralık 2011
- 18.604
- 7.337
- 1.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alacağız gibi geliyor inşallahYa alamazsak?
Bu Petro işi olur mu olmaz mı göreceğiz ama net olan bir şey var ki, topçuyla ilgili net olarak bir girişimin içindeyiz.
Pekiii:
Petroviç işi olursa,
Muslera-Mertens ikilisinin yerini,
Petroviç-Sane ile doldurduk diyelim.
Kağıt üzerinde çok iyi değil mi ya? Umarım pratiğe de yansır bu kağıt üzeri durum.
Strasbourg'da ilk 11 oynamis ya iste.Ne petroviçmiş arkadaş? Ben hiç izlemedim bu adamı. Yedek kaleci değil mi bu? Kim ne ara hangi maçını izledi ki?
Nereden aklına geldi ya, harbiden benim de çok sevdiğim bir oyuncuydu.Duran falan hikaye ya bomboş topçu. Ayrıca bi sezon için 25 milyon euro ödeyecekler enayiler. Biz 12 milyona osimhen çözdük lan. Neyse onların işi zor her yere sansasyonel oyuncu alamazlar. Bunu aldılar kaleciye 20 gömdüler oldu 45 hadi bakalım diğerlerine ne basacaklar.
O değilde benim sabah sabah aklıma abou diaby özlemi çöktü ya ne oyuncuydu Arsenal da çok severdim beğenirdim sakatlıklar bitirdi adamı
bu adam nıye floryada calısmıyor
Koca sezon bir şey yapmadıMoratayı gönderen icardimiymiş vay anasını
1 birimlik aksiyona bile gerek yok.Hiç aksiyon olmasa da o an aklıllarına gelen herhangi bir futbolcuyu tamamen uydurarak transfer kesin olacakmış gibi yazıyorlar.TR'deki muhabirler paso sıkıyorlar ya normalde, ben bunların şifresini çözdüm galiba lan.
Mesela bir oyuncu ile ilgili atıyorum bir kulübün sadece aklından geçme olsun, ortada hiç resmi temas vs olmasın, bunlar sanki iki kulüp resmi temasa geçmiş, transfer olacakmış gibi yazıyor.
Bir oyuncu ile ilgili resmi temas olunca da sanki iş bitmiş, anlaşılmış gibi yazıyorlar.
Yani 1 birimlik aksiyon olunca, 5 birimlik haber yapıyorlar :d
Ben diyorum İcardi'yi artık 3. Forvet olarak görmemiz lazımBu kadınla mı uğraşacak sürekli. İşimiz var