- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.906
- 5.488
Bu fbli direktSen üç noktaların efendisi misin? Tanıdık biri aklıma geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu fbli direktSen üç noktaların efendisi misin? Tanıdık biri aklıma geldi.
Yazdıkların mantıklı. Ancak hep sonuçlanan örnekler üzerinden yapılan varsayımlar.Duran ham oyuncu, Fener'in forveti zaten gözünü kapasa 20 tane atar bu ligde olay golde değil.
Valencia 30 attı ama 20 atan İcardi'nin takımı şampiyon oldu misal.
Etki önemli, bir takımın forveti lideridir. Duran bu açıdan sıradan bir oyuncu.
Benzia,ayew ve slimani yazını yaşayacak gibilerEn Nesri 30 gol attı Duran’ı izleyince çok ah vah edecekler, cidden futboldan anlamıyorlar, Okan hocam bu gidişle 10 sene daha şampiyon yapar bizi
Alper Altun'un kemerini yoklayıp sizi bir daha bu foruma sokmam demesi lazımOsimhenin bize gelmeyeceğini düşünüp fbye gelebileceğini düşünen üye...daha ne gunler gorecegiz yarab
Niye dua edeyim her oyuncudan Red yesinlerDua ette bu paralara Duran'ı getirsinler, klubü intihara sürüklüyor resmen
ya bunlar Messi'yi alsa Emre Mor gibi oynatırlar, Mourinho ile şampiyon olabileceklerini falan sanıyorlarBenzia,ayew ve slimani yazını yaşayacak gibiler
Ayew ve slimanide de gazlanmislardi.ki ben ayewi yardımcı forvet olarak begeniyodum
Genç oyuncular falan almislardi
En sinir bozucu herif valenciaydi kesinlikle,duran kabul ederse zaten fbde spektakuler goller atan talisca var,oyun içinde yine hiç olmayan biri ne katkı sağlayabilir.ben mourinhonun forvette oynatacagini da pek sanmıyorum nesyri kalırsa.kanada falan atar belki durani ya da çift forvetya bunlar Messi'yi alsa Emre Mor gibi oynatırlar, Mourinho ile şampiyon olabileceklerini falan sanıyorlar
Ter Stegen Barcelona'ya 22 yaşında gelmiş. Şu anda 33 yaşında ve kapının önüne koyuyorlar. Bu tezle tamamen ters bir durum.Petrovic'e verilecek bonservis+maaşı, sadece maaş olarak Martinez'e verip 2 yıl kaleyi teslim etmeye çalışmayı tercih ederim.
Petrovic "olmuş" bir kaleci değil. Daha çok genç ve tecrübesiz. Genç kaleci alınmaz, alınmamalı gibi bir şey demiyorum ama yani aman allahım dedirtecek birisiyse bu bonservisler verilmeli. Yoksa kaleci dediğin zaten minimum 26-27 yaşından önce kendi "yeterli" seviyesine gelmiş olmuyor.
...Sen üç noktaların efendisi misin? Tanıdık biri aklıma geldi.
Devre arası galiba ama kiralık alırız bence anca di miGalatasaray, Ndicka için Roma'yı yokladı. Roma, oyuncuyu 30 milyon euro olarak değerlendiriyor; ancak 25 milyon euroya anlaşma sağlanabilir. (Repubblica)
Bu Ndicka sanki daha önce yine gündeme gelmişti galiba yanlış mı hatırlıyorum?
Frankfurtta Uefa alıp serbest kaldığında çok istemiştim o zamanlar, müthiş futbolcu, Davinson için çok iyi partner olur ayrıca İtalyanca da bildiği için takıma uyum sorunu da olmazGalatasaray, Ndicka için Roma'yı yokladı. Roma, oyuncuyu 30 milyon euro olarak değerlendiriyor; ancak 25 milyon euroya anlaşma sağlanabilir. (Repubblica)
Bu Ndicka sanki daha önce yine gündeme gelmişti galiba yanlış mı hatırlıyorum?
Bu huyundan vazgeç
Batıklar zatenkeriz fb kiralık adama 20 milyon euro veriyor bunlar nasıl batmıyor yav
Defans için o kadar para vereceğimizi sanmıyorum şuan, kiralık belki olurDevre arası galiba ama kiralık alırız bence anca di mi