Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran ham oyuncu, Fener'in forveti zaten gözünü kapasa 20 tane atar bu ligde olay golde değil.
Valencia 30 attı ama 20 atan İcardi'nin takımı şampiyon oldu misal.

Etki önemli, bir takımın forveti lideridir. Duran bu açıdan sıradan bir oyuncu.
Yazdıkların mantıklı. Ancak hep sonuçlanan örnekler üzerinden yapılan varsayımlar.

Hiçbir transferin takımına nasıl etki edeceğini önceden bilemeyiz bence. Belki de adam hiç beklenmedik şekilde gelip Fb'in takım oyununa da olumlu etki edecek?

Transfer işi oldukça önemli bir konu tabiki ama bence en önemli konu yönetim, hoca ve camia huzurunun sağlanmış olmasıdır bence.

Bir de sezona iyi başlayıp bir hava yakalamak da önemli.

Fb'de mevcut başkan + Mourinho gibi toksik bir hoca varken, oyuncu kalitesi ve transferden ziyade, en büyük sorunları her zaman bu iki konudur bence.

Kısacası gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenik Fb'de. (Tabi buna rağmen de işler iyi gidebilir ve başarılı olabilirler, bu da bir ihtimal. Ama düşük ihtimal).

En Nesri 30 gol attı Duran’ı izleyince çok ah vah edecekler, cidden futboldan anlamıyorlar, Okan hocam bu gidişle 10 sene daha şampiyon yapar bizi
Benzia,ayew ve slimani yazını yaşayacak gibiler

Ayew ve slimanide de gazlanmislardi.ki ben ayewi yardımcı forvet olarak begeniyodum

Genç oyuncular falan almislardi

Duran+Talisca ile bize karşı maça çıksınlar bakalım yarı sahadan çıkartmayız

ya bunlar Messi'yi alsa Emre Mor gibi oynatırlar, Mourinho ile şampiyon olabileceklerini falan sanıyorlar
En sinir bozucu herif valenciaydi kesinlikle,duran kabul ederse zaten fbde spektakuler goller atan talisca var,oyun içinde yine hiç olmayan biri ne katkı sağlayabilir.ben mourinhonun forvette oynatacagini da pek sanmıyorum nesyri kalırsa.kanada falan atar belki durani ya da çift forvet

Petrovic'e verilecek bonservis+maaşı, sadece maaş olarak Martinez'e verip 2 yıl kaleyi teslim etmeye çalışmayı tercih ederim.

Petrovic "olmuş" bir kaleci değil. Daha çok genç ve tecrübesiz. Genç kaleci alınmaz, alınmamalı gibi bir şey demiyorum ama yani aman allahım dedirtecek birisiyse bu bonservisler verilmeli. Yoksa kaleci dediğin zaten minimum 26-27 yaşından önce kendi "yeterli" seviyesine gelmiş olmuyor.
Ter Stegen Barcelona'ya 22 yaşında gelmiş. Şu anda 33 yaşında ve kapının önüne koyuyorlar. Bu tezle tamamen ters bir durum.

Galatasaray, Ndicka için Roma'yı yokladı. Roma, oyuncuyu 30 milyon euro olarak değerlendiriyor; ancak 25 milyon euroya anlaşma sağlanabilir. (Repubblica)

Bu Ndicka sanki daha önce yine gündeme gelmişti galiba yanlış mı hatırlıyorum?

fbli arkadaşların modu yoktu, şimdi 2-3 ay kadro kurup şampiyon olsunlar yoksa rehavete gireriz güzel zamanlar transfer döneminde onların şampiyon olması kritik

Fener rakibimiz değil, bu seneki rakiplerimiz Şampiyonlar Ligi'nde

Yönetim transferde akıllı bir strateji izlerse, santrafor ve kalecide hata yapılmazsa, ligi yine kazanırız.

Ekstralar yani orta saha, sol stoper ve sağ bek hamleleri Avrupa'da ne kadar ilerleyeceğimizi belirleyecek

Ama santrafor ( mümkünse Osimhen) ve soru işaretlerine mahal vermeyecek bir kaleci olmazsa olmaz önceliğimiz

Galatasaray, Ndicka için Roma'yı yokladı. Roma, oyuncuyu 30 milyon euro olarak değerlendiriyor; ancak 25 milyon euroya anlaşma sağlanabilir. (Repubblica)

Devre arası galiba ama kiralık alırız bence anca di mi

Frankfurtta Uefa alıp serbest kaldığında çok istemiştim o zamanlar, müthiş futbolcu, Davinson için çok iyi partner olur ayrıca İtalyanca da bildiği için takıma uyum sorunu da olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt