İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.642
- 4.000
- 1.278
osai bize gelirse jkliler kriz geçirirler : D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Weah 14; Mbangula 8 diyorlardıKaç paraymış
75 bin yıl görüşme yaparsak papau yeni gine klubü bile salça olabilirİbineler Petroviçe musallat olmuş şimdi de.
Bunlara her küfür caiz ve sevaptır.
Güzel para kanka güzel para yeaneWeah 14; Mbangula 8 diyorlardı
hakanı istemeyenın fikirleri kendine kalsa mutlu oluruz
cenk var en nesri var osimhen nerde oynucak minvalinde msjlar bizim taraftarında aslında cok akil olmadıgını gösteriyor
21.12/18.01 arasıymış da sakatlığı var.Afrika kupası bu sene ligi etkilemiyor. Lig arasına geliyor bildiğim kadarıyla
Herkese bok atıyor üstüne Osayi istiyor, Hatip övüyor falan.Bizi delirtme Ali nightttt
Herkese bok atıyor üstüne Osayi istiyor, Hatip övüyor falan.
Çözemediğim heriflerden biri
Ahahhaa hatip hiç övmedim. Adam dümdüz bir yönetici. Geçen açıkladı zaten kendi başıla gidip cuesta almadım dedi. Niye hala cuestayı hatipoğlu almış gibi konuşuluyor. Scout ekibi ve teknik heyet onay vermiş kabahat yönetici de mi?Herkese bok atıyor üstüne Osayi istiyor, Hatip övüyor falan.
Çözemediğim heriflerden biri
önce şunu netleyelim afrika kupasına giden topçu final oynasa takımı dahi 1 maç kaçırıyorAfrika kupası var ligin en kritik yerinde toprak sahada oynanan turnuva o nedenle afrikalı kavruk herif işini geçelim.
Osimhen transferi bile beni kıllandırıyor bu konuda maalesef.
Kadronun kemik oyuncularında lemina da gidecek. O sebeple bu konuda 3. bir oyuncuyu hele kritik mevkide as olabilecek oyuncuyu geçelim.
Geçmek zorundayız.
Bu doğru, mertens kaldıramaz diyordum son 2 sene adam beni g.t etti ama okan hoca da ekonomik kullandı zaman zaman bitti zatenMertens düşmanıydı uzun bir süre