Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada nin 200 milyon Euro bonservis görüyorum maaş işine hiç girmedim bizi üzerler
Mbangula bonservis,
Enciso kiralık
Ndicka kiralık
Petkovic kiralık tabiki abi
Paqueta kiralik
İlkay beleş
Osimhen sponsor
Ola Aina bonservis sanirim
Armando Güner ve Taylan Bulut bonservis

Santraforda Osimhen, sağ bekte Boey üzerinde bu kadar durulmasından rahatsızım. Eğer gönülleri yoksa 3.ü 5.i planlarıysak önümüze bakalım

Hatipciler gene gardi yeme operasyonuna başlamışlar hepsi de aynı konu üzerinden gardi suçluyorlar.
Bu Boey transferi üzerinden mi? Bayern'e götüren adam diyorlar da Boey'in Bayern'e gidiş sürecinin kötü olduğunu maça bile çıkmadığını falan unutuyorlar kendileri. Bir de Boey sakatlandı yine ve 4 civarı maaş istiyor o yüzden olmaması da bu şartlarda gayet mantıklı. Sildillia'ya falan gitmek lazım.

Rus falan riskli olmaz mı ya? Avrupa maçına giderken pasaport sorunu çıkartırlar, almazlar falan... Yani hala sporculara oluyor mu öyle şeyler bilmiyorum da...
PSG’nin bu sezon yedek kalecisiydi tüm kulvarlarda sanırım haberlerden okuduğum kadarıyla herhangi bir sorun olmadı

Hatipci salaklar amaclarini cok belli ediyorlar. Sıfır iq herifler 🤦

O kadar küçük bir kulüp ki Duran’a kira için vereceği parayla Sörlothu elli kere ikna edersin ama adam küçük kulüp istemiyor.

Bu arada Osi olmuyorsa sabahına Sörloth indiririm İcardi’yi 10 numara oynatırım.

Evet gelelim can alici soruya. Elinizde 75m var

Tek transfer osiyi alip sezona girmek mi yoksa 75milyona kaleci, sagbek, 10nr, forvet transferi yapmak mi?

Aha firsat. Şampiyonlar ligi diyo,kiralayak

10 numara , forvet ve kaleci pozisyonuna direkt 11 olarak aldığımız adamların mutlaka şampiyonluğa oynayan takım tecrübesi görmüş adamlar olması gerektiğini düşünüyorum.

Aksi takdirde uyum sağlaması çok zor oluyor. Belhanda şampiyon oyuncu olmasına rağmen o bile Montpeiller oyuncusu olmasının zorluğunu yaşadı.

Lucas’da aşırı yetenekli adam bence ama biraz kendine oynuyor şampiyonlukla ilgileri olmadığı için. Burada tepki görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt