Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pogba 3 milyon maaş alacakmış.
Olm doping dolayısıyla sittir yiyip sonra da kerizin biri gelip bana da 3 milyon verse imza töreninde uçan adam sabri gibi yerlerde yuvarlanırdım olm.
Bİde şöyle duyguya girdi böyle ağladı diyordunuz.

Duran 2003lü kontenjanı ve oyun tarzı ile isim olarak iyi transfer. Bizim ligde tutacak tarzda özellikleri var.

Ama kiralık gelecek bir adam için o maliyetler delilik. Çok oyuncu alırsın o paralara

Pogba 3 milyon maaş alacakmış.
Olm doping dolayısıyla sittir yiyip sonra da kerizin biri gelip bana da 3 milyon verse imza töreninde uçan adam sabri gibi yerlerde yuvarlanırdım olm.
Bİde şöyle duyguya girdi böyle ağladı diyordunuz.
Tek sorun kondisyonu nasıl olacak. Yoksa eğer eski Pogbanın %60 oynasa 3 milyon kendisi için çerez olur.

Osimhene bu kadar kafayı taktıysan tüm planlamayı ona göre yapıyosan kusura bakmada alacaksın abi. Eğer ben tüm mevkileri onun için bekliyorsam o iş olumlu sonuçlanacak. Projeni sunacaksın ikna edeceksin yapamıyosan girme bu topa.

Araplara gidecekse sonuç olarak orada kapı asla kapanmaz gel 1 sene şampiyonlar ligi oyna seneye daha fazla maaş teklifi alırsın.

Tek sorun kondisyonu nasıl olacak. Yoksa eğer eski Pogbanın %60 oynasa 3 milyon kendisi için çerez olur.
Zaten düşüşe geçmişti ki doping kullanım ihtiyacı hissetti.
Eski gücünü istediği için bu yol giriyorlar en büyük tehlike bu.
Kavruk futbolcular ne kadar güçlü olsalar da vücutları çok hızlı yıpranıyor.
Artık yaşlandığını kabul etmesi gerekiyor.
8 aydır da futbol oynamıyor, eskisinin çeyreği olabileceğini düşünmüyorum. Bunun ağlamaları falan arapları soyamadım ağlamaları, çok düşük bir ihtimal de olsa şöyle 3-4 ay kendini gösterip devre arası kabeyi tavaf ederken görürüz kendisini.
Ama bence kendisi seneye beşiktaşa falan düşer.

Transfer yapacağı sezon öncesi arkadaş grubuyla halı saha yapan adamda kafa yoktur.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Osimhenin kalmasını yarı istiyorum yarı istemiyorum. İstek zaten belli başarılı iyi oyuncu ama kalırsada şunu bilin sistemi değiştirir. 4-4-2 de 3-5-2 de Okan hayatta İcardiyi yedek oturtup mevcut düzendeki sisteme devam etmez

Zaten düşüşe geçmişti ki doping kullanım ihtiyacı hissetti.
Eski gücünü istediği için bu yol giriyorlar en büyük tehlike bu.
Kavruk futbolcular ne kadar güçlü olsalar da vücutları çok hızlı yıpranıyor.
Artık yaşlandığını kabul etmesi gerekiyor.
8 aydır da futbol oynamıyor, eskisinin çeyreği olabileceğini düşünmüyorum. Bunun ağlamaları falan arapları soyamadım ağlamaları, çok düşük bir ihtimal de olsa şöyle 3-4 ay kendini gösterip devre arası kabeyi tavaf ederken görürüz kendisini.
Ama bence kendisi seneye beşiktaşa falan düşer.
Ya işte doğru bi planlamayla kendisinin daha çok teknik ve oyun aklından yararlanacağın bi orta saha düzeninde atılabilecek bi zar. Belki dünya kupası kadrosunda olmak isteyecek ekstra çalışacak bilemiyosun Arap piyasasına 1 sene sonra çakabilirsin

Osimhenin kalmasını yarı istiyorum yarı istemiyorum. İstek zaten belli başarılı iyi oyuncu ama kalırsada şunu bilin sistemi değiştirir. 4-4-2 de 3-5-2 de Okan hayatta İcardiyi yedek oturtup mevcut düzendeki sisteme devam etmez

İcardi sorunu olacak o net

o zaman osimhen alinmazsa daha büyük problem cunku bu mantıkla tek forvet icardi oynayacak. İcardi daha iyileşti mi belli değil, iyileştiyse bile ne durumda belli değil. Normal şartlarda İcardi 30 dk dan fazla oynamaz bu sezon, oynarsa hele tek forvet falan oynarsa tüm taraftarın aşık oldugu adam sezon ortasında protestolarda gönderilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt