Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.935
- 20.909
- 1.848
Cimbomu özledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 milyon kiralık parası 15 milyon maaş Türk futbol tarihinin gördüğü en büyük söğüş olacak sanırımHenuz ikna da olmadı tuhaf
Uğurcan Trabzon da kalmış
Biz osimhene verince bu paralar verilmez diyorlar. Bunlar verince kimse ağzını acmiyorcan duran'a 15 mio maaş vereceklermiş yuh kim ulan bu adam messi ronaldo karışımı bişey mi bu paraları nasıl ediyor
Tek sorun kondisyonu nasıl olacak. Yoksa eğer eski Pogbanın %60 oynasa 3 milyon kendisi için çerez olur.Pogba 3 milyon maaş alacakmış.
Olm doping dolayısıyla sittir yiyip sonra da kerizin biri gelip bana da 3 milyon verse imza töreninde uçan adam sabri gibi yerlerde yuvarlanırdım olm.
Bİde şöyle duyguya girdi böyle ağladı diyordunuz.
Zaten düşüşe geçmişti ki doping kullanım ihtiyacı hissetti.Tek sorun kondisyonu nasıl olacak. Yoksa eğer eski Pogbanın %60 oynasa 3 milyon kendisi için çerez olur.
Ya işte doğru bi planlamayla kendisinin daha çok teknik ve oyun aklından yararlanacağın bi orta saha düzeninde atılabilecek bi zar. Belki dünya kupası kadrosunda olmak isteyecek ekstra çalışacak bilemiyosun Arap piyasasına 1 sene sonra çakabilirsinZaten düşüşe geçmişti ki doping kullanım ihtiyacı hissetti.
Eski gücünü istediği için bu yol giriyorlar en büyük tehlike bu.
Kavruk futbolcular ne kadar güçlü olsalar da vücutları çok hızlı yıpranıyor.
Artık yaşlandığını kabul etmesi gerekiyor.
8 aydır da futbol oynamıyor, eskisinin çeyreği olabileceğini düşünmüyorum. Bunun ağlamaları falan arapları soyamadım ağlamaları, çok düşük bir ihtimal de olsa şöyle 3-4 ay kendini gösterip devre arası kabeyi tavaf ederken görürüz kendisini.
Ama bence kendisi seneye beşiktaşa falan düşer.
Osimhenin kalmasını yarı istiyorum yarı istemiyorum. İstek zaten belli başarılı iyi oyuncu ama kalırsada şunu bilin sistemi değiştirir. 4-4-2 de 3-5-2 de Okan hayatta İcardiyi yedek oturtup mevcut düzendeki sisteme devam etmez
o zaman osimhen alinmazsa daha büyük problem cunku bu mantıkla tek forvet icardi oynayacak. İcardi daha iyileşti mi belli değil, iyileştiyse bile ne durumda belli değil. Normal şartlarda İcardi 30 dk dan fazla oynamaz bu sezon, oynarsa hele tek forvet falan oynarsa tüm taraftarın aşık oldugu adam sezon ortasında protestolarda gönderilir.Osimhenin kalmasını yarı istiyorum yarı istemiyorum. İstek zaten belli başarılı iyi oyuncu ama kalırsada şunu bilin sistemi değiştirir. 4-4-2 de 3-5-2 de Okan hayatta İcardiyi yedek oturtup mevcut düzendeki sisteme devam etmez