Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.143
- 90.949
- 5.093
Dümenden Sane transferi sonrası yaprak kıpırdamıyor. Abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın İstanbula geliyormuş sen şimdiden değiştir
Yarın görecez bakalımHere we go gelmiş reyis , şu saatten sonra bjk almıyoruz diye açıklama yapsa bile dönmez bu iş
Bugün bizde son günüHâlâ Osimhen bekleyenleri görmek beni üzüyor
Ligin başlamasına 39 gün kaldı.Osimhen, Hakan, İlkay, Sildillia, Petrovic, Lucimi acil olarak alınmalı temmuz ayına giriyoruz en geç 15 temmuz'a kadroyu tamamlayıp tam kadro kampa girmeliyiz.
Süre olarak az kalmış 5 yıldızlı kadro yapmamız lazım.Ligin başlamasına 39 gün kaldı.
Moratayı ilk bize yazılırken yazdım morata iyi oyuncu ancak sistem oyuncusu bizde osimhene uzun top at indirirse pozisyon olsun mantıgıyla çok iyi oynayamazdı.Ben beğeniyordum bu arada.Abraham'a delirenlerin yanında Morata beğenmiyoruz
Vallahi de biz şımardık
Como gelsin bizle muhatap olsun madem zenginler
Böyle bir iddiaya girmeye kimsenin maçası yemez.Avatar değişmesine iddiaya girecek olan varsa beklerim
Potensiyeli yoktur anlamina gelmez.Tchatchuoa hayatında daha küme düşme potasında oynamış takımlardan kurtulamamış birisi 8M etmez
Ama bizim ona 8M vereceğimiz anlamına da gelmezPotensiyeli yoktur anlamina gelmez.
Romano.Kim dedi bjk Abrahamı almış
Vermiyon ki nelssonu veriyon oda su anki durumda o bonservisi etmiyor.Ama bizim ona 8M vereceğimiz anlamına da gelmez