Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o çocuk bu stresle bi,r iki hata yapıp maçı kaybedersen o çocuğu komple kaybedersin.Alt yapısı en iyi olan külüplerden biri trabzon onlar bile zorunluluktan transfer yasağı sayesinde uğurcan ,yusuf ve abdülkerimi oynattı.Kafaya oynayan hiçbir külüp kolay kolay 17 lik 18 lik ocuğa formayı vermez.Hele Türkiyede
Bu zihniyetle ozaman ne altyapı olsun ne dışarıdan oyuncu alalım.Sozum sana değil zihniyete.Gokdeniz Gurpuzu 1 maç izledik ve gerçekten çok beğendim.Cocugu bir daha göremedik .1 yıldır yatıyor .Ne olacak halleri?

hakan alınırda gs samp olur yine haksız cıkarım diye cıldırıyorlar

bizim alt yapımız gerçekten berbat Berat luşu ayrıyorum o çocukta kalite var belli.Neyse en son 11 e monte ettiğimiz kafa topu almaktan aciz semih çıktı alt yapıdan .Adamı ufa sayesinde topçu sandık olmadığımızı anladığımız malatyaya düştü 1 sene oynayıp futbolu bıraktı hakeza sabri 14 sene oynadı bu külüpte sağ bekin laneti onun yüzünden bile olabilir.Serbest kaldı göztepeye gitti forma alamadı 6 ay sonra futbolu bıraktı.

Topçu dediğin A takımda belli olur. 17 - 19 arası gelişim yoksa göndereceksin.
Bu işin ağa babası NCAA'de yıldız olup NBA'de dökülen oyuncuyla dolu.

Daha önce de yazdım. Bana kalsa u19'u filan iptal ederim.

2si arasından ilkay çok daha mantıklı bence bizim için

lemina torreira 2lisini tehdit etmiyor, bonservisi muhtemelen olmayacak veya düşük

o da gsliyim diye dümende gerçi de neyse

Ne Hakan mis arkadas ya GS ye gelebilmek için üstünü başını yirtacak neredeyse.:)Bu ne sevgi bu ne aşk.Acil tarafından gelsinde kurtulalım.Hakan Hakan Hakan.Korkuyorum jilet filan kullanacak GS sizlikten.Hayir olsun.

Hakan için minimum 15 + 5 öderiz. Gerçi 40 milyon isteyen takım o kadar düşer mi emin değilim

Alberto Costa geçen 2 asist yapmadı mı?
Galiba CITY maçında yine oynuyordu.
Niye bıraksınlar?

Yunus ancak 6 sene oraya buraya kiralandiktan sonra akillanabildi. Eger bizim de sistemimiz buysa bu yani. Yapicak bir sey yok.

IMG_6710.webp

Gardi'yi Hatip paralı askerlerine yem ettirmekle meşgul

Yakında kaçar gider bunlar yüzünden
koç-aziz-komple tjk, bunun kadar zarar vermiyor kulübe. Ömrümde bukadar sevilmeyen istenmeyen bir adam daha görmedim. Ulan 1 tane isteyen adam var koca camiada o da başkan Özbek. inanılır gibi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt