Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada osimhen olmazsa sözde ona ayrilan bütce’yi bence messi icin deneyelim belki ikna olur

Cok büyük oyuncular izledik ama messi veya ronaldo’yu izlemek bambaska bir duygu olurdu bizler icin

Messi'ninn 70 yaşında her maç tribünden takımı izlemeye gelmesi için bile yıllık 10m Euro gözden çıkarırım...

lan orada dumfries gibi bir MAKİNE var kim takar hakanı

gardim benim şimdiden dumfriesi ayartıyordur

Coman ı isteyip bayerni de karıştıralım.Alayına isyan ölümüne cimbom!

Ağa kimse bilmiyor inzaghi sonrası gelen hoca ile Hakan ne konuştu? Belki oyun sistemime uymuyorsun falan dedi. Bilmiyoruz ki. Bilmiyorum. Hakan artık burada oynamak için elinden geleni yapıyor anladığım. Kimse bonservis falan vermeyeceğiz demiyor zaten. Ama adam diyor ki ben yıllardır size fedakarlık yapıyorum siz de bana bir iyilik yapın.

Gelir başarılı olur olmaz bunu bilemeyiz. Ama bir maçı yenildiler diye martinez başkan falan kendi beceriksizliklerini Hakan üzerinden örtmeye çalışıyorlarsa onların da davranışları doğru değil. Her ne kadar başkan günah keçisi olarak göstermeyeceğiz dediyse de mağlubiyet sonrası ilk açıklamalarının Hakan üzerinden olması manidar.

inter e söyle bi teklifle gitmek lazım

1751321850397.webp

Barış'ın satılmadığı senaryoda Petrovic, Hakan, Franculino veya David Promise, Sildillia veya Kumbedi, Ozan K, Gasiarowski, İlkay ile geçen bir transfer sezonu bana göre çok başarılı olur.

şampiyonluğu getiren faktörler

%50 Osi
%15 davinson
%10 yunus-barış
%25 diğerleri

NET

böyle bir adamı bekleyecek herkes
icardiyide beklediniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt