Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara takimda kaliyorsa Hakan transferi bana manasiz geliyor. Ilkay bu durumda daha elzem, kendisine soguk olsamda yine de Ilkay'i tercih ederim oyun mantalitesinden dolayi.

hakandan hiç pozitif bir hava almıyorum açıkca şimdiden belirteyim

takımı bozacak
kendi temposuna göre takımı oynatacak bir hava sezinliyorum

bu hakan çok zeki, okanı parmağında oynatır

ardayı çok severim ama bizi bir şampiyonlukdan etti

gs bjk maçını hatırlarsınız 3-1 öndeydik bjknin pili bitmişti alın üzerine akın
sonra ardanın pili bitince takıma yavaş yavaş hareketi yapıyordu hiç unutmam

daha 20 dakika vardı bjk bitmişti
rahat 1-2 gol daha atabilirdik

aynı öyle birşey bekliyorum
dostum futbolun zirvesinde şov yapan adam ossuruk tr liginde mi 35 yaş arda moduna geçecek, biraz film izlemeyi azalt

Sara takimda kaliyorsa Hakan transferi bana manasiz geliyor. Ilkay bu durumda daha elzem, kendisine soguk olsamda yine de Ilkay'i tercih ederim oyun mantalitesinden dolayi.

Renktaş Hakan'ı çok kez seyrettim, belki kafadan 30 maç diyebilirim (milli takım hariç)

Hakan o kadar üst seviye pasör ve oyun kurucu ki, adamı yıllar içerisinde 6 numaraya kadar kaydırdılar. Yoksa bu adam sağ kanattan tut 10 numaraya kadar oynayan bir adamdı.

Bu kadar oyunu istediği gibi yönlendirebilen bir adamın sahadaki varlığı direkt olarak bize sınıf atlatır. Hele IQ seviyesi düşük bir ligde sahada Hakan gibi bir oyuncunun olması demek direkt üstünlük sebebi. ŞL içinse zaten çok kritik bir hamle olur, 3 senede iki kere ŞL finali oynamış takımın bel kemiği bu adam.

Şimdi tüm bunları düşününce (ki Sara çok potansiyelli) şartlar ne olursa olsun takıma gelen bir Hakan, kimin yerine oynarsa oynasın takıma level atlatır.

Ayrıca Sara-Torreira-Lemina-Hakan dörtlüsünün maçına göre güzel ve çeşitli kombinasyonlar yapabilir.

Atıyorum kendi evimizdeki basit bir maçta Torreira-Sara-Hakan çıkarsın, ŞL'de zorlu bir deplasmanda gerekirse Lemina-Torreira-Hakan çıkarsın, dakika 65 gibi gerekirse örneğin Torreira'yı çıkarır Sara'yı dahil edersin vs.

1751354450400.webp

hakanlı hiçbir ikili lemina-torreira 2lisinden daha iyi olmaz bizim için

e hakan da 10 numarada vasat 1 topçu 6-8de iyi olmasına rağmen

bu 2liyi dağıtma ihtimali olduğu için soğuğum
dostum 3lü oyna seni tutan yok, avrupada lemina-hakan-torreira yap biraz dengeli oyna biraz gtümüzün üstüne oturarak rahat maç izleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt