- 3 Haziran 2015
- 56.819
- 65.967
- 4.143
Hakan-Sane-Osimhen
su üclüyü ayni anda sahada görmek icin her seyimi veririm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi ben sen
abartma her şeyini de vermezsinHakan-Sane-Osimhen
dostum futbolun zirvesinde şov yapan adam ossuruk tr liginde mi 35 yaş arda moduna geçecek, biraz film izlemeyi azalthakandan hiç pozitif bir hava almıyorum açıkca şimdiden belirteyim
takımı bozacak
kendi temposuna göre takımı oynatacak bir hava sezinliyorum
bu hakan çok zeki, okanı parmağında oynatır
ardayı çok severim ama bizi bir şampiyonlukdan etti
gs bjk maçını hatırlarsınız 3-1 öndeydik bjknin pili bitmişti alın üzerine akın
sonra ardanın pili bitince takıma yavaş yavaş hareketi yapıyordu hiç unutmam
daha 20 dakika vardı bjk bitmişti
rahat 1-2 gol daha atabilirdik
aynı öyle birşey bekliyorum
Ulan
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sara takimda kaliyorsa Hakan transferi bana manasiz geliyor. Ilkay bu durumda daha elzem, kendisine soguk olsamda yine de Ilkay'i tercih ederim oyun mantalitesinden dolayi.
19 numara Ilkay'i izleyin.
Senin şeklini niye degistirdiler lanallah belasını versin bu citynin ya 12k mı yedi gece
yukarılardan gelen bir karar vardır @Keramettin TANRIVERDİSenin şeklini niye degistirdiler lan
NihayetSara takimda kaliyorsa Hakan transferi bana manasiz geliyor. Ilkay bu durumda daha elzem, kendisine soguk olsamda yine de Ilkay'i tercih ederim oyun mantalitesinden dolayi.
ismimin karizmasına aşık olmaya başladım
dostum 3lü oyna seni tutan yok, avrupada lemina-hakan-torreira yap biraz dengeli oyna biraz gtümüzün üstüne oturarak rahat maç izleyelimhakanlı hiçbir ikili lemina-torreira 2lisinden daha iyi olmaz bizim için
e hakan da 10 numarada vasat 1 topçu 6-8de iyi olmasına rağmen
bu 2liyi dağıtma ihtimali olduğu için soğuğum