Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens gitti. Osimhende olmazsa ön alanda pres baslatacak adam kim olacak bizde lan

Barış mı

Hakan'da denildiği gibi tek sıkıntı tutmuş orta ikilinin bozulması onun dışında istememe lüksümüz yok.
abi eylül-ocak arasında aşırı yoğun bir fikstür olacak. sert ve bol alternatifli bir orta saha rotasyonuna ihtiyaç var ya. torr-lem-hakan-sara şişkin bir rotasyon olmuyor ki bu açıdan bakınca? hatta hakan ve sara gerektiğinde sağ iç, sağ ön, on numara vb gibi de pek çok pozisyonda oynayabiliyor.

Erden Ağabey futbola nasıl vizyon koydu ama zamanında Kemal Ademi'ye Papiss Cisse'ye kral çekenlerin bizimle yarışabilmek için altına girdikleri maliyetlere bak.

Arda sadiye gösterelim ṣu tviti. Yok yaptigimiz yanlismis de bilmem ne. Etme bulma dunyasi

Ben bizim yaptigimiz yanlis demedim

Oyuncunun yaptigi yanlis

Burda da melo yanlis yapti pazarlik konusunda elimizi gücsüz gösterdi

Marcao da yapti aynisini bize

Bu yüzden takimindan bu sekilde ayrilmak istemesi dogru degil

Bizimle alakasi olmayan bir durum,burada oyuncu’ya elestiri var

Ben bizim yaptigimiz yanlis demedim

Oyuncunun yaptigi yanlis

Burda da melo yanlis yapti pazarlik konusunda elimizi gücsüz gösterdi

Marcao da yapti aynisini bize

Bu yüzden takimindan bu sekilde ayrilmak istemesi dogru degil

Bizimle alakasi olmayan bir durum,burada oyuncu’ya elestiri var
dostum kulübün senin için saçma sapan paralar istiyorsa yaparsın. hakana 30-40 istemek de nedir, bunu futbolcu da biliyor o kadar parayı kimsenin vermeyeceğini, adam gibi bırakın gideyim diyor

Erden Ağabey futbola nasıl vizyon koydu ama zamanında Kemal Ademi'ye Papiss Cisse'ye kral çekenlerin bizimle yarışabilmek için altına girdikleri maliyetlere bak.
Tr sampiyonlugu burada yazildigi gibi basit bir sey dgl. Cok kiymetli. Kafadan 25-30M kasaya koyuyorsun Şlye katildigin icin. Orada yapacaklarin da ext.

dostum kulübün senin için saçma sapan paralar istiyorsa yaparsın. hakana 30-40 istemek de nedir, bunu futbolcu da biliyor o kadar parayı kimsenin vermeyeceğini, adam gibi bırakın gideyim diyor

Olabilir

Ben bizim acimizdan diyorum bizde torreira veya baris yapsa yanlis buluruz bu durumu dogal olarak elimizi gücsüz gösterdikleri icin

Benim icin aidiyet önemli,bulundugu kulup hangi takim olursa olsun bir bag kurdugun zaman bu tarz davranislardan uzak durmak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt