- 16 Haziran 2010
- 203.324
- 155.246
- 6.838
Chelsea'de fazla genc kaleci var, zaten Petrovic'i bu yuzden elden cikarmak istiyorlar.
Cok abartili bonservisi olmazsa, denenebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama Muslera'yı çok iyi yetiştirdi.Hemfikiriz değilmi?Taffarelin iyi bi kaleci önerdiğini hiç görmedim zaten. Musleradan önce saçma sapan bir adam önermişti, komisyon mu götürme peşinde ne anlamadım
Bizdeki bu yönetim chelsea ile randevu bile alamaz ,petrovici falan alabileceklerini zannetmiyorum ancak oyunculara menajerleri vasıtasıyla ulaşıp iş yapmaya çalışıyorlar belli ki
gardinin bu teklifi karşısında dursun başkanosimhen gelse eylülde kader ağlarını örerse gyökeres’e de çöker miyiz lan aklımda deli sorular
Acikcasi chelsea vir haltlar yiyor 2 3 sezondur bu abrahomovic olayindan beri. Parayi aklama demeyeyimde , dondurup transfer geliri gibi mi gosteriyorlar kasada artik bilmiyorum. Ordu gibi oyuncu donduruyorlar.Chelsea'de fazla genc kaleci var, zaten Petrovic'i bu yuzden elden cikarmak istiyorlar.
Yeni Amerikali sahibinden dolayi , adamlar Amerikan mantigi ile transfer yapiyorlar ayni NBA'de oldugu gibi.Acikcasi chelsea vir haltlar yiyor 2 3 sezondur bu abrahomovic olayindan beri. Parayi aklama demeyeyimde , dondurup transfer geliri gibi mi gosteriyorlar kasada artik bilmiyorum. Ordu gibi oyuncu donduruyorlar.
O yuzden kullanmayacaklari adamda bile cok sart sunmuyorlar gibi durum var sanki ya da bana oyle geliyor.
Genede petkovicte chelsea ne bons belirlemisse , tzolakis icinde sart sormak lazim- olympiakos sanmiyorum 30 istiyordur gercekten yav, ikiside kira+opsiyona max 20 e bitebilecek isimler. O da yani max+max
kaleci yok santrafor yok şuan hakan'a 20 üstü bonservis verilmesi imkansız bu iş anca ağustos'ta çözülür çözülürseBtw, Hakan İnter'den ayrılmak istiyor - Ok
Biz İnter'e Hakan için teklif sunmaz isek bize gelmez? Yani diyelim bonservis veremiyoruz alamıyoruz, ne olacak yani?
Bizden başka x bir takıma gitme ihtimali de %50. Bizi istediği için bizim ihtimal de %50 ama o kadar.
O el degistirmese cabucak ve enteresan sekilde oldu acikcasi. Hatirliyorum haberini.Yeni Amerikali sahibinden dolayi , adamlar Amerikan mantigi ile transfer yapiyorlar ayni NBA'de oldugu gibi.
Genc oyunculara yatirim yap, bunlardan zarar gelmez en kotu kar yapip satariz diye bakiyorlar.
geri 4lüde 1 orta saha ve 1 kanat oynatmasak daha iyi olur gibi rengim