Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea'de fazla genc kaleci var, zaten Petrovic'i bu yuzden elden cikarmak istiyorlar.

Cok abartili bonservisi olmazsa, denenebilir.

İsin komiği Hakan işinde olayların bu kadar gerilmesi dönüp dolaşıp zararımıza olacak gibi. Hakan muhtemelen kadro dışı kalacak, biz de Hakana Osimhene bonservis vermeden bekle diyeceğiz, ya da Hakanla görüşürsek kaleci işi Osimheni bekleyecek vsvs. Sıkınti.

4 Temmuz da Süper Lig Fikstür çekiminde ilk hafta karşılaşacağımız takıma göre belli olur transferler

Inter hakanı alırken ne kadar imza parası ödediyse bizden de o kadarını istemeli. Adam senin ligdeki en büyük rakibinden 0 bonservisle gelmis 2 şl finali 6 kupa kazanmıs senin 32 yasındaki haline 30m falan isteme hakkın yok.

Soylenenler doğruysa
Hakan gelebilmek uğruna rest çektiyse Hakanla barisabiliriz
Ama İlkay bu kulüpten uzak duracak

Toreira lemina
Sane hakan calhanoglu Yunus
Promise david

Berkan silas andersen
Sallai sara Isak steiner jensen
Icardi

Osi belliki Araplara gitmeyecek, o kadar yüksek paraları büyük kulüplerde veremiyor , bizimkilere biri beni almazsa tekrar kiralık gelirim demiştir buda bizimkilerin dahada işine gelir tabiki , velhasıl diğer transferlere odaklanmak lazım

Hakan C.:
bonservisi 12 milyon euro
maasi senelik 5 milyon euro
3 yillik anlasma

Petrovic:
bonservisi 17 milyon euro
maasi senelik 2.2 milyon euro
5 yillik anlasma

bu sartlarda bu iki transferi bitirebilirsek ekonomik anlamda iyi bir pazarlik yapmis oluruz.

Chelsea'de fazla genc kaleci var, zaten Petrovic'i bu yuzden elden cikarmak istiyorlar.

Cok abartili bonservisi olmazsa, denenebilir.
Acikcasi chelsea vir haltlar yiyor 2 3 sezondur bu abrahomovic olayindan beri. Parayi aklama demeyeyimde , dondurup transfer geliri gibi mi gosteriyorlar kasada artik bilmiyorum. Ordu gibi oyuncu donduruyorlar.

O yuzden kullanmayacaklari adamda bile cok sart sunmuyorlar gibi durum var sanki ya da bana oyle geliyor.

Genede petkovicte chelsea ne bons belirlemisse , tzolakis icinde sart sormak lazim- olympiakos sanmiyorum 30 istiyordur gercekten yav, ikiside kira+opsiyona max 20 e bitebilecek isimler. O da yani max+max

IMG_8316.webp

Btw, Hakan İnter'den ayrılmak istiyor - Ok

Biz İnter'e Hakan için teklif sunmaz isek bize gelmez? Yani diyelim bonservis veremiyoruz alamıyoruz, ne olacak yani?

Bizden başka x bir takıma gitme ihtimali de %50. Bizi istediği için bizim ihtimal de %50 ama o kadar.

Acikcasi chelsea vir haltlar yiyor 2 3 sezondur bu abrahomovic olayindan beri. Parayi aklama demeyeyimde , dondurup transfer geliri gibi mi gosteriyorlar kasada artik bilmiyorum. Ordu gibi oyuncu donduruyorlar.

O yuzden kullanmayacaklari adamda bile cok sart sunmuyorlar gibi durum var sanki ya da bana oyle geliyor.

Genede petkovicte chelsea ne bons belirlemisse , tzolakis icinde sart sormak lazim- olympiakos sanmiyorum 30 istiyordur gercekten yav, ikiside kira+opsiyona max 20 e bitebilecek isimler. O da yani max+max
Yeni Amerikali sahibinden dolayi , adamlar Amerikan mantigi ile transfer yapiyorlar ayni NBA'de oldugu gibi.

Genc oyunculara yatirim yap, bunlardan zarar gelmez en kotu kar yapip satariz diye bakiyorlar.

Btw, Hakan İnter'den ayrılmak istiyor - Ok

Biz İnter'e Hakan için teklif sunmaz isek bize gelmez? Yani diyelim bonservis veremiyoruz alamıyoruz, ne olacak yani?

Bizden başka x bir takıma gitme ihtimali de %50. Bizi istediği için bizim ihtimal de %50 ama o kadar.
kaleci yok santrafor yok şuan hakan'a 20 üstü bonservis verilmesi imkansız bu iş anca ağustos'ta çözülür çözülürse

Yeni Amerikali sahibinden dolayi , adamlar Amerikan mantigi ile transfer yapiyorlar ayni NBA'de oldugu gibi.

Genc oyunculara yatirim yap, bunlardan zarar gelmez en kotu kar yapip satariz diye bakiyorlar.
O el degistirmese cabucak ve enteresan sekilde oldu acikcasi. Hatirliyorum haberini.

Cok ilginc yapilari oldu

Çalhanoğlu için 10-15 milyon civarı bonservis normal gözüküyor

Yıllık maaşıda 4-6 civarı normal

Oyuncu Inter vazgeçmiyorken bize gelmek istiyor 31 yaşında ancak hala prime döneminde piyasa değeri 30 mil eur oyuncunun inadı ve sıkı pazarlıklarla bu işi yakın zamanda bitiririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt