Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hy de sıkmaya baslamis. Benfica jelerti istemis de bizde orkunla ilgileniyormusuz da bilmem ne

Sallai denen futbol düşmanı planlamanın içinde varsa zaten fazla umutlanmaya gerek yok

Her gun yeni kaleci ismi çıkıyor. Dursun yazıklar olsun puh sana be.

yunusa kızmıyorum sorun menajerinde yunus kerem gibi Galatasaray'a tripli davranmıyor, çocuğun hakkını yemeyin, muhtemelen sözleşme yapmıştır yoksa bu menajerden kurtulurdu çoktan, umarım en kısa sürede o menajeri bırakır

Bir dipnot bırakayım. Sermaye artırımı için lot satımları sanırım 1 ay sonra başlıyor mevzuat gereği o zaman kadar da oyalama işi olabilir. Sıcak para gelince bankalar birliğinden çıkılacak oyuncu satımı yapılacak sonrasında para harcanmaya başlar gibime geliyor.
Lot satımı ne rts ilk defa duydum. Spk onay verirse hemen yaparsın.

fbye özendiğim tek konu olabilir bu donem.ilgilendikleri herkese hemen teklif yapıyorlar,bazıları hemen ciddiye biniyo.

Biz böyle mal gibi bekliyoruz

sommer 2 sene geçiş sürecinde götürür bizi, bizimkiler 2 senede anca muslera ikamesi bulur

bu sene futbolla ilgimi kesiyorum, bu sefer gerçekten fb 12 puan farkla falan şampiyon olur

Biz daha osimhen pasamizin keyfini bekliyoruz. Son dk baska takima gider gibi

Kalecinin gidecegi 1 senedir belliyken hiçbir halt yapmayıp yaz gelince piyasadaki herkese salca olup en sonunda da 36 yaşındaki adama gitmek dursunla hatipe yakışırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt