- 18 Eylül 2018
- 15.670
- 12.018
- 1.473
Bunu alalım. Ayrıca aşırı kudurtucu bir tarzi varmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapildi bile. 3-5 sayfa geri gidersen görursunSommer kısa boylu eleştirileri niye yok hala
Allahınaşkına şakamı yapıyorsun sen yaa.Uğurcan ile Günay arasında ne fark var??Maç oynamışlık dışında.Ki Günay Avrupa'da da oynadı.O kadar da değil yaa.Tamam kaleci alalımda ,Uğurcan'a 20M Euro yani 938milyon altıyüz bin tl.Biraz daha bekleyelim de kalecisiz kalalım günün sonunda Uğurcan'a 20 m euro verelim.
Allahınaşkına şakamı yapıyorsun sen yaa.Uğurcan ile Günay arasında ne fark var??Maç oynamışlık dışında.Ki Günay Avrupa'da da oynadı.O kadar da değil yaa.Tamam kaleci alalımda ,Uğurcan'a 20M Euro yani 938milyon altıyüz bin tl.
mi verelim.Günay'i bu kadar çop style yapmayın lütfen.Ama lütfen.
Bu ne olum adam kaplıyor kaleyi karşı karşıyayken
Yere atlaması sıkıntıdır dedim ama herif kedi gibi
Skills videosuna göre adam alınabilecek son mevki kaledir.
Güvensek mi bilemedim
İzin verilmedi ki oynasın.Haklısın ama çıktığı hangi maç fasolu hareketini gördün.Muslera kırmızı kart gördü girdi , sakatlandı girdi oynadı ZTK full oynadı.günay sağolsun bizde iyi maçlar oynadı hatta topu oyuna sokmasıyla fark yarattı da ben hiçbir günay güvenç sezonu hatırlamıyorum süper ligde. ptt'de göztepe ile iyi sezonu var diyorlar doğrudur. 34 yaşında bir süper lig kalecisinin şöyle net bir sezonu olmaması çok problemli o yüzden uğurcan ile kıyaslanabilecek bir durumu yok bana göre.
Morata yerine düşünülen isimlerden herhalde ama büyük salaklık olur. Yeter artık Monaco'ya kazıklandığımız.
Ulan umarım bu adam olur yaa