Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu alalım. Ayrıca aşırı kudurtucu bir tarzi varmış.
images (10).webp

Biraz daha bekleyelim de kalecisiz kalalım günün sonunda Uğurcan'a 20 m euro verelim.
Allahınaşkına şakamı yapıyorsun sen yaa.Uğurcan ile Günay arasında ne fark var??Maç oynamışlık dışında.Ki Günay Avrupa'da da oynadı.O kadar da değil yaa.Tamam kaleci alalımda ,Uğurcan'a 20M Euro yani 938milyon altıyüz bin tl.
mi verelim.Günay'i bu kadar çop style yapmayın lütfen.Ama lütfen.
onun adı 4 attığımız kaleci birkere.

Bu ne olum adam kaplıyor kaleyi karşı karşıyayken 😃

Yere atlaması sıkıntıdır dedim ama herif kedi gibi

Skills videosuna göre adam alınabilecek son mevki kaledir.

Güvensek mi bilemedim

Yönetim sert tepki yemek istiyor yine. Osimhen bahanesi ile tüm fırsatlar gidiyor. Bu sene Avrupa ve Tr de takımlar daha erken hamleler yapıyor. Muslera gideceği aylar önce belli iken neden hala çözülmedi kaleci işi? En büyük aday petrovic de kaçtı elden.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Morata yerine düşünülen isimlerden herhalde ama büyük salaklık olur. Yeter artık Monaco'ya kazıklandığımız.

Allahınaşkına şakamı yapıyorsun sen yaa.Uğurcan ile Günay arasında ne fark var??Maç oynamışlık dışında.Ki Günay Avrupa'da da oynadı.O kadar da değil yaa.Tamam kaleci alalımda ,Uğurcan'a 20M Euro yani 938milyon altıyüz bin tl.
mi verelim.Günay'i bu kadar çop style yapmayın lütfen.Ama lütfen.

günay sağolsun bizde iyi maçlar oynadı hatta topu oyuna sokmasıyla fark yarattı da ben hiçbir günay güvenç sezonu hatırlamıyorum süper ligde. ptt'de göztepe ile iyi sezonu var diyorlar doğrudur. 34 yaşında bir süper lig kalecisinin şöyle net bir sezonu olmaması çok problemli o yüzden uğurcan ile kıyaslanabilecek bir durumu yok bana göre.

Bu ne olum adam kaplıyor kaleyi karşı karşıyayken 😃

Yere atlaması sıkıntıdır dedim ama herif kedi gibi

Skills videosuna göre adam alınabilecek son mevki kaledir.

Güvensek mi bilemedim

Ekran görüntüsü 2025-07-02 174327.webp
adam zaten 1 sezon hariç hep yüksek kuratış oranına sahip neden kötü diyenler var anlamadım,sektirme olayı var diye mi düşünüyorlar acaba, hatta adam kurtarış oranını geçtim,isabetli şuta göre gol beklentisi (xGot)nden çok daha az gol yemiş,neden kötü çöp diyenler var bilmiyorum

günay sağolsun bizde iyi maçlar oynadı hatta topu oyuna sokmasıyla fark yarattı da ben hiçbir günay güvenç sezonu hatırlamıyorum süper ligde. ptt'de göztepe ile iyi sezonu var diyorlar doğrudur. 34 yaşında bir süper lig kalecisinin şöyle net bir sezonu olmaması çok problemli o yüzden uğurcan ile kıyaslanabilecek bir durumu yok bana göre.
İzin verilmedi ki oynasın.Haklısın ama çıktığı hangi maç fasolu hareketini gördün.Muslera kırmızı kart gördü girdi , sakatlandı girdi oynadı ZTK full oynadı.
Ayrıca kaleci alacağız ona asla lafım yok ama Uğurcan 15-20M nedir arkadaş benim derdim o .Ona istinaden serzenişte bulundum.

Bize yazilan kalecilerin hicbiri kotu kaleci degil.

O yuzden bu isimlerin hicbiri gercek dgl bence, kotu bi kaleci alacaklar

Kaleci işinin boka saracağı mevzuyu üstlenen kişiden belliydi zaten. Kişinin ayinesi iştir, kalibresi Cuesta olan adamdan Petrovic, Ter Stegen bekliyoruz.

Dursun yıllar evvel borçlarımız sıfırlanacak mottosuyla Riva'yı hiç etmişti, şimdi İstanbul'un en değerli arazisi yine benzer argümanlarla elden çıkmak üzere, 2 yıldır Hatip ve türevleri geçmişte ise Mehmet Özbek-Levent Nazifoğlu gibi yarattığı yönetimsel marazlar da cabası. Yerel başarı tüm gerçeklere set çekip, herşeyi unutturuyor maalesef.

Bir senedir Musleranin yerine adam lazim oldugu belli ama bu beceriksizler birsey beceremiyor. Leverkusen Wirtzi satmadan önce gidip bir genc 10 No aldi 2. Bundesligadan, üstüne Wirtzin gitmesinden sonra, daha kamp baslamadan Tillmani aldilar.

Acaba biz ölmeden bizim takimi profesyonel davranisla ve ileriyi görenler hamleler yaptigini görecekmiyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt