Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sommer’in refleksler çok iyi zaten de reflekse rağmen boydan yiyor bazen.
Ya bence cok fark etmez. Sonucta gecmisten gunumuze 6ft civari cok iyi kaleciler oldu ve olacak da. Dedigim gibi onemli olan islevi. Sommer 2 sene is yapar bence. Eger Osimhen icin para tutalim, bizi idare edecek kaleci alalim diyorlarsa Sommer iyi tercihtir.

fener yabanci kaleci cozemezse irfan can’i 1. kaleci yapacakmis. zaten heriflerde ufaktan bir yerli sikintisi var, ugurcan onlari rahatlatir almamalari lazim dedik.

Bu kadar saf olmayın lütfen yav. Riva için de minimum gelir yalanını attılar sonra satılmadı cart curt bahane çöp oldu gitti. Boşa satılan umutlara kanmayın 500 milyon dolar dediği floryayı 300 milyona çöpe attı bitti gitti iş.
Kotumser olmak iyi bir sey degil. Ruhunu ferahlat, renktas. Stresten hasta olacaksin.

kutlama arsızlığı ne zaman bitecek acaba. İrrite edici oluyor.

Geç bunları, dursun başkanını eleştiren o mesajdan alerji kapıp yine ortaya atladın hemen savunmak için. Açıklandığı an bütün camianın kabul edilemez kadar düşük diye tepki verdiği miktara yönetimin evet demesini hala tweet ile falan savunma peşindesin. Erden timurun 600-700 milyon civarı dediği dursunun 500 milyon civarı söz verdiği projeyi minimum 300 milyon diye savunmak için saf olmak gerek. Hepimiz biliyoruz o minimum miktarın üstüne 50-100 milyon bile gelse sürpriz olur
Anlaşma hasılat paylaşımı üzerinden o miktarlar minimum garanti edilen miktarlar. Bu bir gerçek, anlaşmanın şekli bu. Minimum miktarın üzerine hiç bir şeyde gelmeyebilir dediğin gibi bunu şimdiden bilemem bu senin öngörün. Mevcut gayrimenkul piyasasında ihalenin iptali iyi olur mu? Olur benim için asıl nokta hasılat paylaşımında hiç oranının yükselmemesi. Ben anlaşma iyi mi kötü mü? Karar verecek kişi değilim. Benim Florya konusunda yorumumum ve aynı noktada da durduğum nokta tek şu GS Florya'yı kendi yapamaz GS yapısında bu imkansız. Son olarak Dursun Özbek gitsin, kalsın umurumda değil. Teklifler yetersizse, ihale iptal edilmeliyse bunda baskıyı yapması gereken kişiler de Genel Kurul üyeleri.

Geçen sen sallamıyor muydun
Ben sallarımda desteklerimde

problem adamların hic bi koşulda desteklememesi

burda 3 yıldır başarısız olmasını bekleyip sürekli sövüp sayan, fb şamp olacak diyenlere ragmen adam samp oluyor

Fabrizyo damfrisi pazarlıyor. Inter kadroyu dağıtmaya karar verdi herhal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt