Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.santraforumuz tartışmasız bi isim olmalı osi olmuyosa sorloth gibi 2.santrafor icardi olur ligde hala iş yapar ama fizik olarak kendine gelmesi uzun sürer 3.santrafor genç potansiyeli olan biri olabilir promise gibi ama onu da ucuza vermezler gerçi benim santrafor hayalim bu şekil

Son gelişmeler ışığında santraforda Ahmet Kutucu ve Halil Dervişoğlu eşliğinde çok verimli bir kamp geçireceğimizden hiç şüphemiz olmasın

Icardi çocukları alıp ne yapacak boş isler pesinde kosuyor tamam anne kasar da icardinin de ondan aşağı kalir yoni yok bırak annesiyle kalsınlar görüş izni al yoluna bak.

bakalım bu eski topçumuzu sağa sola google bakmadan tanıyan çıkacak mı?

licensed-image
Felipe

'Osimhen olmazsa Icardi ve Morata var, maliyetli üst düzey golcü gelmesin' düşüncem artık tamamen rafa kalkmış durumda.

Net bir isim lazım yine, yeniden.

Biz morata konusunda sunu diyebiliyor muyuz.

Milen al baba sana 6 Milyon(oyle hatirliyorum sanki bonservisi almak icin). Como gel sende ver 9-10 M bonserviste anlasalim.

Boyle cozulmez mi o kor dugum. Milandan "ee benim kira parasi 6 ayim daha var" muhabbetinyerine, opsiyonunuz yok mu. Verelim ,milan devre disi kalsin. Como ile anlasalim

Juventus işinin olma ihtimali en başından beri düşük zaten Napoli’de olduğu için.

Arsenal
Liverpool
M.United
Chelsea

Bunlardan biri gelmedikçe ya da Newcastle Isak’i vs satmadıkça Osimhen’in günün sonunda Arabistan ve biz arasında seçim yapması olası.

Ama o noktada bizi seçeceğine dair bir hissiyatım yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt