Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen ilk kararını Nisan başında verecek diyorlardı.
Para varken böyle ise para yokken bunlar bizi küme düşürürdü. Hep bir bahaneleri var. 1 hafta 2 hafta hep oyalama.
Bir de utanmadan Gardi ve Erden Timur'a çamur atmaya çalışıyorlar.
Hakan, Osimhen filan ancak kendi kendilerini kadro dışı bıraktırırlar ise kendi kendilerini transfer ettirirler.
Alacakları da 10 milyona nerde sakat çöp varsa almak.

Hakanı beğenmeyenler Orkun için can atıyorlar. Hakan'ın çok daha iyi olduğunu belirtmekte fayda var. Hakanı maliyetinden vuranlar Orkunun daha ucuza gelecegini düşünmüyorsunuz değil mi?
Hakanın “çok daha” iyi olduğunu nerden çıkartıyoruz acaba? Neye göre “çok daha” iyi? Merak ettiğimden soruyorum.

Çok daha iyi nitelemesi göreceli bir durum ancak yaş durumu somut ve tartışma götürmez bir husus. Orkun da Hakandan 6 yaş daha küçük.

Alt Yapı, ikisinin de Avrupa ve ödenen bonservisler belli.

İkisi de milli futbolcu ve dolayısıyla yerli statüde.

İkisi de geçmişte TD ile problemler yaşadı ancak Orkun bu konuda daha fazla sıkıntılı. Ancak ikisi de değerli futbolcu.

Hakanın da Orkunun da -bana göre- birbirine üstün tarafları var, göreceli bir husus olduğu için bu konuya girmeye gerek yok. Ancak yine bana göre Hakan bir tık Orkun’dan iyi, ancak Hakanın oyun tarzı bize uymadığını düşünüyorum, daha önce de bunu belirttim. Orkunun ise oyun tarzı bize daha uygun gibi.

Hakan Galatasaraylı ancak 25’inde neden Türkiye’ye gelmedi? Geçen sezon bile Türkiye için erken dedi? Bu husus bazı sıkıntıların olduğunu gösteriyor. Yani bana samimi gelmiyor.

Lafın kısacası: Orkunu Hakana tercih ederim aynı bonservis ve maaş olması durumunda.

Sürekli transferler için Osimhen'in kararı bekleniyor haberleri oyuncuya bir antipati oluşturmakta, yönetim buna dikkat etmeli diyeceğim de daha işlerine geliyor.

Kalkan olarak kullanmaya başladılar artık Osimhen'i. B planı yok.

Orkun'u üç kuruşa bi yere vereceklerini sanmıyorum tjkde de para yok

Benfica günahını bile beleşe vermez kimseye öyle bir kulüp

Sürekli transferler için Osimhen'in kararı bekleniyor haberleri oyuncuya bir antipati oluşturmakta, yönetim buna dikkat etmeli diyeceğim de daha işlerine geliyor.

Kalkan olarak kullanmaya başladılar artık Osimhen'i. B planı yok.
Osimhen’i bu şartlar altında gerçekten almak istiyor mu bizim yönetim? Bunun cevabını net olarak verdiğimiz gün, ancak Osimhen hakkında bir değerlendirme yapabiliriz.

Osimhenin transferi osimhenin transferine bağlı. Bu noktadayız sanirim.
Osimhen gelirse butun duzen degisir.

Her seyin boka sarmasi cok olası

Hoca icardi 100 kiloda olsa oynatacak. Ya 442 ya da 4231 oynatip icardiyi 10 numaraya koyacak.

Bu senaryoyu goze alirsak Osimhen gelmiyorum derse ben hic uzulmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt