Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.689
- 14.542
- 2.623
Allah razı olsun İnter'den
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karşı cins problemi midaha dün gibi
karşı cins problemi midaha dün gibi
Hakanın “çok daha” iyi olduğunu nerden çıkartıyoruz acaba? Neye göre “çok daha” iyi? Merak ettiğimden soruyorum.Hakanı beğenmeyenler Orkun için can atıyorlar. Hakan'ın çok daha iyi olduğunu belirtmekte fayda var. Hakanı maliyetinden vuranlar Orkunun daha ucuza gelecegini düşünmüyorsunuz değil mi?
Acun kafalı desem kızmazsın umarım renkdaş, yazdıkların ironi de olabilir elbet, ama okuyunca yazamadan edemedim.Osimhen denen herife rest çekelim Morata kalsın Milot on numaraya gelsin Petrović kaleye
Osimhen’i bu şartlar altında gerçekten almak istiyor mu bizim yönetim? Bunun cevabını net olarak verdiğimiz gün, ancak Osimhen hakkında bir değerlendirme yapabiliriz.Sürekli transferler için Osimhen'in kararı bekleniyor haberleri oyuncuya bir antipati oluşturmakta, yönetim buna dikkat etmeli diyeceğim de daha işlerine geliyor.
Kalkan olarak kullanmaya başladılar artık Osimhen'i. B planı yok.
Orkun Benfica'da kalır
Hakan Ç. Arabistan'a gider
İlkay da bize gelir
En hayırlısı da bu olur.
jk yarısı için 10 milyon önerirOrkun'u üç kuruşa bi yere vereceklerini sanmıyorum tjkde de para yok
Benfica günahını bile beleşe vermez kimseye öyle bir kulüp
hakan bize gelse ilkay araplara gitse daha iyiOrkun Benfica'da kalır
Hakan Ç. Arabistan'a gider
İlkay da bize gelir
En hayırlısı da bu olur.
Osimhen gelirse butun duzen degisir.Osimhenin transferi osimhenin transferine bağlı. Bu noktadayız sanirim.
Muhtemelen sadece onun bonservisi beleş olacağı içinniye en yaşlısı bize geliyor.
Bize lazım topçu İlkay tipinde bir topçu, bonservis yok ve daha düşük maaş, bu yaşta yedek kalsa sorun da etmeyeceği düşünüldüğünde makul gibi.niye en yaşlısı bize geliyor.
Hakan için 30 milyon Euro istiyorlarmış, onu anca Araplar verir.hakan bize gelse ilkay araplara gitse daha iyi