Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.615
- 36.148
- 2.773
Kıbrıs'taki şampiyonluk kutlamasına katıldım şükrü hanedarı gördüm beyler. İnşallah Okan hocam da gelir
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladık kral
inşallah gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıbrıs'taki şampiyonluk kutlamasına katıldım şükrü hanedarı gördüm beyler. İnşallah Okan hocam da gelir
toplum onaylamaz yapabileceklerimi@Emrah Duvar şunu bi kendine getir olm
Ben onayliyorum knk.toplum onaylamaz yapabileceklerimi
10 senedir muslera yerine kaleci bakmayanlar bunun için planmı yapacakbenim esas merakım , osimhen olmazsa oraya ne var kafada...bunun hiç ön çalışması var mı (sanmam)
her şey osi maliyetlerine bağlı ise - osimheni alırsak trasnferi bitiriyoruz dedezadelerin mantığında... güven kalede olacak vs gibi durumlar oluyor gelirse o zaman.
yazılanı ben öyle anlıyorum.
pürüzlü bir masada, bariyerleri tek tek aşmaya çalışmaktayız. Daha iyileri için daha iyilerini bekletmekteyiz.Galeci işi n'oldu
İnş gelir renktaşKıbrıs'taki şampiyonluk kutlamasına katıldım şükrü hanedarı gördüm beyler. İnşallah Okan hocam da gelir
@Emre Bari seninle işimiz var hazırlanBen onayliyorum knk.
Ayarlarini sıfırla
Dumfries 25 serbest kalma maddesi-Nasılsınız?
-İyiyiz, işte ABD'de turnuva falan var , yorgunluk falan filan? Hakan için mi geldiniz?
-Evet öyle, Hakan'ı beğendik biz. Allah'ın izniyle bir teklif yapacaktık ama önce fiyat konusunda bilgi almak isteriz.
-Fiyatı 30 milyon euro. Sizin aklınızda nasıl bir teklif var?
-Biz şimdilik düşünelim, baya pahalıymış çünkü. Sizi sonra ararız.
Sen nerdeydin lanKadın futbol takımı için güzel olur,
Lakin erkek takıma istemem.