Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim esas merakım , osimhen olmazsa oraya ne var kafada...bunun hiç ön çalışması var mı (sanmam)

her şey osi maliyetlerine bağlı ise - osimheni alırsak trasnferi bitiriyoruz dedezadelerin mantığında... güven kalede olacak vs gibi durumlar oluyor gelirse o zaman.

yazılanı ben öyle anlıyorum.
10 senedir muslera yerine kaleci bakmayanlar bunun için planmı yapacak :D hiç sanmıyorum

-Nasılsınız?

-İyiyiz, işte ABD'de turnuva falan var , yorgunluk falan filan? Hakan için mi geldiniz?

-Evet öyle, Hakan'ı beğendik biz. Allah'ın izniyle bir teklif yapacaktık ama önce fiyat konusunda bilgi almak isteriz.

-Fiyatı 30 milyon euro. Sizin aklınızda nasıl bir teklif var?

-Biz şimdilik düşünelim, baya pahalıymış çünkü. Sizi sonra ararız.

Hakan zamanında boşa çıktığında alınsa olurdu. Şimdi bu maliyetlerle manyakça bir iş olur. Üstelik çok ihtiyacımız da yok kaleci, santrafor gibi. Hakan’dan İnter gibi verim alabileceğimizi de hiç sanmıyorum. Sistem takımı değiliz. Kaos futbolu oynuyoruz. Yönetim ve Okan bu işten anlamıyorlar. Taraftarın yönlendirmesi şart.

bence araplar bile hakan'a 40 vermez ne yani 25 30 verilse satmayacak sanki inter kolpa herifler satmayın da görelim seneye kaça satıyosun ya 10'a verirsin yada yallah

-Nasılsınız?

-İyiyiz, işte ABD'de turnuva falan var , yorgunluk falan filan? Hakan için mi geldiniz?

-Evet öyle, Hakan'ı beğendik biz. Allah'ın izniyle bir teklif yapacaktık ama önce fiyat konusunda bilgi almak isteriz.

-Fiyatı 30 milyon euro. Sizin aklınızda nasıl bir teklif var?

-Biz şimdilik düşünelim, baya pahalıymış çünkü. Sizi sonra ararız.
Dumfries 25 serbest kalma maddesi

Gayet güzel liste bence

Defans
Giovanni leoni
Alexander bush
Kevin lomonaco
Nils zannetsrom
John melberg

Sag bek
Maxwell woledzi
Henrik heggheim
Sildillia

Orta saha
Silas andersen
Besfort zeneli

Yardımcı forvet oyun kurucu
Alan lescano
Jack rudoni
Felix

Kanat oyuncusu
Livan burcu
Zuriko davitashvili
Sebastian nanasi
Isak steiner jensen
Adam daghim

Forvet
Arokodare
Jonah kusi asare
Promise David

Kaleci
Noel tornqvist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt