Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uğur Karakullukçu saçmalamış iyice. İlk önce .Tzolakis şampiyonluğa oynayan ve baskıyla oynayan bir takımda o baskıyı da kaldırarak çok iyi iş çıkarıyor, Berk bunu yapamadı, Avrupa'da konferans olsa bile kupa aldı ve bunda en önemli paylardan biri Tzolakis'te.

Geçen sezon kalecilerin performanslarını değerlendiren bir uygulama ile kıyaslama yaptı. Ve Berke birçok kaleciden daha iyi performans göstermiş. Tzolakis ile arasında bayağı bir fark vardı. Onun için eleştiriyor.

Boey istemek demek son durumundan bir haber ve plansız olmak demektir. adamın 1.5 sezondur bayernle üst üste 3 maçı yoksa çünkü 3'cü maçı gördüğü an sakatlanıyor. sayesinde laimer bile orta sahadan sağ beke geçiş yaptı.

Uğur Karakullukçu saçmalamış iyice. İlk önce .Tzolakis şampiyonluğa oynayan ve baskıyla oynayan bir takımda o baskıyı da kaldırarak çok iyi iş çıkarıyor, Berk bunu yapamadı, Avrupa'da konferans olsa bile kupa aldı ve bunda en önemli paylardan biri Tzolakis'te.

Bomboş konuşmuş berkeyi alacağıma gümayla devam ederim

Duran’ı en çok yazan benim ama yıllık 25 milyon verilecek biri değil kesinlikle. 5 milyon kafidir. Saçma sapan bir bedel.

Ali 1 sene icin 35m verip işi çözsün çok uzadı.

boey bizde oynadığı dönem fişekhane de oturuyordu zeytinburnu

bende spora gidiyordum orda euphoria boss

takım antremanı olmayan günlerde berkanla beraber fitnessa geliyorlardı.

Berkan sürekli makara herkesle sohbet muhabbet halindeydi.

Boey suratı asık , memnuniyetsiz , milletle işi olmayan tek başına çalışan bi tipti . taa o zamandan belliydi bence bişiler

Listenin ilk sırasındaki adamlar alınacaksa ki hoca bunda ısrarcı deniyor ,bekleyebiliriz tabi osi ve kaleci olayı cozuldukten sonra

Bu duran olayı çok abartıl iddia ediyorum bizim taraftar dahil fener koyunları dahil izleyen adını duyan çok çok azdır ki burada bile çocuğu 9 numara zannedenler var,umarım girer bu kazik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt