Hamdi Coban
Kırmızı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.173
- 1.386
- 998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatip gene başlamış gardi'yi kötüleme haberleri yaptırmaya. Sonra cuesta gibi futbolcu demeye bin şahit isteyen adamlara gider 8,5 bonservis harcar.
Zaten kolay olmayacağı aşikar. Ancak bu kesin olmayacak anlamına gelmez. Oshimen kesin gelmeyecek olsa çoktan haberimiz olurdu bence. Bizde sponsorları ayarlamış durumdayız. Sadece Oshimen e özel sponsorlar var. Yani paranın bir kısmı sponsordan geliyo. Ben paranın çok sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bunun yolu coktan bulunmuştur. Yoksa bu kadar uğraşılmaz çoktan forvet alınmıştı bile. Sırf taraftar tepkisi yüzünden böyle bir işe kalkışmazlar. Ayrıca eğer Oshimen in mali şartları sağlanmamış olsa haberimiz olurdu bir şekilde. Oshimen i alacak para imkansız derlerdi bi şekilde. Tarafarda zaten bişey diyemezdi buna cidden iyi para. Bence bu iş baya canlı. İcardi de ki gibi bir süreç bekliyorum. İnşallah mutlu sonla biterİnşallah öyle olur ama ben kendi adıma eminim gelmeyeceginden olumsuzluk yapmak için değil ama daha bu sürecin birde Napoli kısmı var.Hepsini topladigimda ben bu sonuca variyorum.
1 sene yaşlandıranlar neyse de niye 40'a yuvarladın yav