Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eylül ayında barışı satıp sallai benzeri bir sıçış hikayesi yazacağız maalesef

Hatip gene başlamış gardi'yi kötüleme haberleri yaptırmaya. Sonra cuesta gibi futbolcu demeye bin şahit isteyen adamlara gider 8,5 bonservis harcar.

Gayet iyi oran. Müthiş hemde. Btc denen asalak kendisi getirebiliyorsa getirsin bu adamın getirdiklerini daha az pay verelim.
Gidip görüşme yapıp oyuncuyu ikna edebilir

Bu hafta evet/hayır alalım artık Osi kardeşten.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

1751633493960.webp

Evvvett
Fikstür de çekildi. Artık işe koyulmanin vakti geldi.
Avrupa dönüşleri veya öncesi gönül rahatlığıyla 3 - 4 oyuncuyu rotasyona alacağımız kadro kurulmalı.
14 yabancı da işe yarar olmalı.
Yunus veya BAY'dan biri mutlaka kadroda tutulmalı.
Orta saha rotasyonu minimum 4 adet hepsi ilk 11'de oynayabilecek isimler olmalı.

İnşallah öyle olur ama ben kendi adıma eminim gelmeyeceginden olumsuzluk yapmak için değil ama daha bu sürecin birde Napoli kısmı var.Hepsini topladigimda ben bu sonuca variyorum.
Zaten kolay olmayacağı aşikar. Ancak bu kesin olmayacak anlamına gelmez. Oshimen kesin gelmeyecek olsa çoktan haberimiz olurdu bence. Bizde sponsorları ayarlamış durumdayız. Sadece Oshimen e özel sponsorlar var. Yani paranın bir kısmı sponsordan geliyo. Ben paranın çok sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bunun yolu coktan bulunmuştur. Yoksa bu kadar uğraşılmaz çoktan forvet alınmıştı bile. Sırf taraftar tepkisi yüzünden böyle bir işe kalkışmazlar. Ayrıca eğer Oshimen in mali şartları sağlanmamış olsa haberimiz olurdu bir şekilde. Oshimen i alacak para imkansız derlerdi bi şekilde. Tarafarda zaten bişey diyemezdi buna cidden iyi para. Bence bu iş baya canlı. İcardi de ki gibi bir süreç bekliyorum. İnşallah mutlu sonla biter

Sosyal Medya safi çöplük. Üstelik zeka açısından ciddi sorunlar var. Yordama yeteneği 0 vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt