- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
tjk birmancevic istiyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bats İspanya'ya gidiyormuş. Gitsin vallahi çok iyi olur.başıma bir şey gelmeyecekse, ben ispanyol topçu sevmiyorum ya. farklı bir futbol kültürü. birlikte oynadıklarında, takım olarak iyiler. bireysel olarak (aşırı star topçuları dışında) bizim lig için uygun değiller bence.
bu yüzden morata'yı da istemezdim.
ancak zaman zaman batşuayi'yi izlerken hayatı sorguladığım aklıma geliyor ve morata için "eh işte" diyorum.
ayrıca mevcut başkan ve transfer komitesi daha iyisini alamazdı herhalde. zaten morata'yı da gardi ayarlamıştır muhtemelen.
Kağıt üzerindeyi ilave edeyim1’i sakat 1’i bize geldiğinden beri sürekli ofsayt ve gol atmayı unuttu diğeri futbolu bilmiyor. Bence de yok,
Gomes güzel öneri, sözleşmesi bitiyorsa kati suretle alınmalı dicem ama aklıma hatip falan geliyor, imkansız.Ekli dosyayı görüntüle 277448
Önümüzdeki yıl için forvet bölgesi hariç şöyle bir 9 kişi kurulsa kimsenin sesi çıkmaz sanırım.
Kalan 2 kişi arasında Berkan’ı nereye koyacağız rengimEkli dosyayı görüntüle 277448
Önümüzdeki yıl için forvet bölgesi hariç şöyle bir 9 kişi kurulsa kimsenin sesi çıkmaz sanırım.
Adamı Barcelona istiyor manavdan armut mu alıyoruz yavJonatan David ile ön protokol imzalamayı akıl ediyorlar mı acaba? Ver imza parasını beklesin.
Morata mı Dzeko mu sence?Adamı Barcelona istiyor manavdan armut mu alıyoruz yav
Barış Alper YılmazMorata mı Dzeko mu sence?
Barca'da bolca Masia'dan çıkma oyuncu var onlar sezon sonu Rashford' u transfer etsinler.Adamı Barcelona istiyor manavdan armut mu alıyoruz yav
Adam solak, sol forvete koyarızKalan 2 kişi arasında Berkan’ı nereye koyacağız rengim
Ben genelin aksine Morata’yı çok beğenirim bir kere çok teknik ve oyun görüşü muazzam ama son durumunu bilmiyorum fiziksel açıdan. Bu açıdan kötü olsa bile iş yapar tabii.Morata mı Dzeko mu sence?