Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başıma bir şey gelmeyecekse, ben ispanyol topçu sevmiyorum ya. farklı bir futbol kültürü. birlikte oynadıklarında, takım olarak iyiler. bireysel olarak (aşırı star topçuları dışında) bizim lig için uygun değiller bence.

bu yüzden morata'yı da istemezdim.

ancak zaman zaman batşuayi'yi izlerken hayatı sorguladığım aklıma geliyor ve morata için "eh işte" diyorum.

ayrıca mevcut başkan ve transfer komitesi daha iyisini alamazdı herhalde. zaten morata'yı da gardi ayarlamıştır muhtemelen.
Bats İspanya'ya gidiyormuş. Gitsin vallahi çok iyi olur.

Okan hocanın kafasındaki oyunu oynatmak için

Boey-2023
Emre B.-2000
Bülent K. -2000

Lazım takıma.

1738400995405.webp

Önümüzdeki yıl için forvet bölgesi hariç şöyle bir 9 kişi kurulsa kimsenin sesi çıkmaz sanırım.

Ronaldo hayranı ve O'na özenen 1 forveti yine almışız biz yav :D

Jonatan David ile ön protokol imzalamayı akıl ediyorlar mı acaba? Ver imza parasını beklesin.

Çok net belirtelim Morata iyi transfer Türkiye'de her türlü iş yapar devamlılığı olan bir oyuncu

Ama diğer pozisyonlarda eksiklerimiz çok fazla

Sol bek alternatifi yok
Sara ve Torreira'nın alternatifleri Kerem, Efe, Berkan, Eyüp hepsini toplasan bir adam etmiyor kulübede tecrübe ve kalite yok

Kaan sağ bek değil Jelert yetersiz
Mertens'in yedeği Yusuf orasıda yetersiz

Morata mı Dzeko mu sence?
Ben genelin aksine Morata’yı çok beğenirim bir kere çok teknik ve oyun görüşü muazzam ama son durumunu bilmiyorum fiziksel açıdan. Bu açıdan kötü olsa bile iş yapar tabii.

Dzeko daha iyi bitiriciydi, zekası sayesinde hala ayakta kalıyor, bu açıdan farklılar.

Bir de Dzeko top takım oyuncusu olmadı pek, Morata ŞLde kafaya oynadıkları dönemlerde o takımlardaydı tabii Real madrid alt yapıdı apoleti de etken.

En büyük çekincem İspanyollarla bizim dokumuz uyuşmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt