- 3 Haziran 2015
- 57.145
- 66.325
- 4.143
Tayfur Bingöl istiyormuşuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen sözleşmesi bitiyor. Adamlar zamanında (2020) Manu altapısından A takıma çıkar çıkmaz bedavaya aldı. Biz yanlışlıkla o zaman alsaydık 2 sene sonra ıskartaya çıkartırdık.Gomes güzel öneri, sözleşmesi bitiyorsa kati suretle alınmalı dicem ama aklıma hatip falan geliyor, imkansız.
2 dönemdir dünyada en çok red yiyen kulübüz oyunculardan.
Alvaroooo
Mourinho oynatmıştı ilk.Aynen sözleşmesi bitiyor. Adamlar zamanında (2020) Manu altapısından A takıma çıkar çıkmaz bedavaya aldı. Biz yanlışlıkla o zaman alsaydık 2 sene sonra ıskartaya çıkartırdık.
Morata isminde korktuğum tek nokta burasıEn büyük çekincem İspanyollarla bizim dokumuz uyuşmuyor.
O menajer olacak acunun adamı oçu döverek göndermek lazımYunus Akgün, Galatasaray'dan yeni sözleşme için menajeri ile birlikte toplamda yıllık 3 milyon Euro talep ediyor.
Kendimiz yıldız oyuncu çıkaramıyoruz Avrupa'nın büyük takımlarının altyapısından çıkıp sözleşmesi sona eren ya da uygun bonservis ile kadromuza katabileceğimiz oyuncularla da ilgilenmiyoruz. O oyuncular gidecek Benfica gibi takımlarda oynayacak oradan daha büyük takım yapacak 30 yaşına gelecek sonra bizim yöneticiler kapı kapı dolaşacak peşlerinde.Mourinho oynatmıştı ilk.
Hem dribblingi var hem oyun görüşü iyi, bayağı fark yaratacak bir herif.
Bizim Sallai'den iyi topçu bencetjk birmancevic istiyormuş
En büyük eksiğimiz.takımımızda sürati ve adam eksiltmesi ile ön plana çıkan topçu sayısı çok az. hatta yunus dışında ikinci bir oyuncu yazamıyorum. bu tarz oyuncu sayısını arttırmalıydık bence. "yaratıcı oyuncu" denilen şey. (barış'ı yazmıyorum çünkü kendisi safi patlayıcı güç ile oynuyor. çoğu zaman da kanat bek falan oynatıyoruz kendisini)
bizim gibi "sistem takımı" olmayan takımlarda, bireysel beceriler çok önemlidir bence.
dün mesela eyüp-sivas maçını izledim. eyüp'teki ampem mesela, o seviyedeki bir oyuncu bile, hız ve dribbling ile feci etkili oldu.
25 m euro'ya stoper bakacağımıza, keşke bir tane böyle hücumcu alsaydık.
Yunus-Morata-Osimhen şeklinde olur diye düşünüyorum yada umut ediyorum diyeyim.3lüye dönülmesini çok istediğim için Morata gelsin çok istedim de kanat beke Yunus atıp Mertens-Osi-Morata oynatacaksa büyük problem.Yıllarca hem Mertens hem Morata’yı sıkça izleyen biri olarak direkt olarak Mertens rolünü alabileceğini de belirteyim, benzer bağlantı oyunculuğu, top tekniği, saha görüşü Morata’da da var. Üstüne hala genç top da taşır.
3412 oynamamızı ben doğru bulmuyorum 3421 gibi bir yapıda Osimhen arkası Morata ve Yunus olmasını değerlendirmek lazım illa üçlü oynayacaksak.