Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomes güzel öneri, sözleşmesi bitiyorsa kati suretle alınmalı dicem ama aklıma hatip falan geliyor, imkansız.

2 dönemdir dünyada en çok red yiyen kulübüz oyunculardan.
Aynen sözleşmesi bitiyor. Adamlar zamanında (2020) Manu altapısından A takıma çıkar çıkmaz bedavaya aldı. Biz yanlışlıkla o zaman alsaydık 2 sene sonra ıskartaya çıkartırdık.

Aynen sözleşmesi bitiyor. Adamlar zamanında (2020) Manu altapısından A takıma çıkar çıkmaz bedavaya aldı. Biz yanlışlıkla o zaman alsaydık 2 sene sonra ıskartaya çıkartırdık.
Mourinho oynatmıştı ilk.

Hem dribblingi var hem oyun görüşü iyi, bayağı fark yaratacak bir herif.

Morata 18 ay kiralık sözleşmeyi imzaladı. Bazı sartlar yerine geldiği taktirde zorunlu opsiyon devreye girecek. Kendisi 2028 yılına kadar Galatasaray'la anlaştı. (Nico Schira)

Yıllarca hem Mertens hem Morata’yı sıkça izleyen biri olarak direkt olarak Mertens rolünü alabileceğini de belirteyim, benzer bağlantı oyunculuğu, top tekniği, saha görüşü Morata’da da var. Üstüne hala genç top da taşır.

3412 oynamamızı ben doğru bulmuyorum 3421 gibi bir yapıda Osimhen arkası Morata ve Yunus olmasını değerlendirmek lazım illa üçlü oynayacaksak.

Bize Angelino dışında doğru düzgün formda ispanyol gelmedi bence ya ondan kaynaklı.İspanyol sağlam adamları hiç getiremedik buraya bir tek Angelino geldiğinde tutma ihtimali yüksek olarak geldi bence.Juan Mata büyük isimdi ama artık futbol onu bırakmıştı biraz.İlk defa Morata gibi uzun dönem hatta şuanda bile üst seviyede oynamaya devam eden , hazır bir oyuncu geliyor.Bu da tutmazsa zaten kesin ben de artık ispanyollar burda olmuyor derim

Mourinho oynatmıştı ilk.

Hem dribblingi var hem oyun görüşü iyi, bayağı fark yaratacak bir herif.
Kendimiz yıldız oyuncu çıkaramıyoruz Avrupa'nın büyük takımlarının altyapısından çıkıp sözleşmesi sona eren ya da uygun bonservis ile kadromuza katabileceğimiz oyuncularla da ilgilenmiyoruz. O oyuncular gidecek Benfica gibi takımlarda oynayacak oradan daha büyük takım yapacak 30 yaşına gelecek sonra bizim yöneticiler kapı kapı dolaşacak peşlerinde.

İki sezondur milyonlarca euro harcayan fenerbahçe yönetimi, bir tane dünya yıldızı indiremedi. Morata bizim için müthiş bir transfer. Bir de şu sağ bek işinde artık bir düşes atsak harika olacak.

takımımızda sürati ve adam eksiltmesi ile ön plana çıkan topçu sayısı çok az. hatta yunus dışında ikinci bir oyuncu yazamıyorum. bu tarz oyuncu sayısını arttırmalıydık bence. "yaratıcı oyuncu" denilen şey. (barış'ı yazmıyorum çünkü kendisi safi patlayıcı güç ile oynuyor. çoğu zaman da kanat bek falan oynatıyoruz kendisini)

bizim gibi "sistem takımı" olmayan takımlarda, bireysel beceriler çok önemlidir bence.

dün mesela eyüp-sivas maçını izledim. eyüp'teki ampem mesela, o seviyedeki bir oyuncu bile, hız ve dribbling ile feci etkili oldu.

25 m euro'ya stoper bakacağımıza, keşke bir tane böyle hücumcu alsaydık.
En büyük eksiğimiz.
Zaten ligde rakip sahada top oynuyoruz,
Böyle bir adam olmadığı için rakibin dengesini bozamıyorsun.Ne orta sahada nede ileride böyle bir adam yok.Biz doğru savunma yapamıyoruz.Sahaya yerleşim kötü.Dediğin gibi doğru işleyen bir sistem yok,Bu yüzden bireysel becerili oyuncu şart.Hızlı oyuncu şart.
Moratta ve alınması planlanan stoperle bizde özellikle oyun olarak hiçbir değilşiklik olmayacak.
Bu kanat beklerle,stoperlerle ve orta saha rotasyonuyla yani genel bu kadro yapısıyla Gene hızlı geçiş hücumları verceğiz. rakibi açmakta zorlanacağız.Gol kaçırma oranı gene yüksek olacak…

Gerçekten transferde inanılmaz hatalar yapılıyor.

Morata kariyeri boyunca üst düzey kalmış yaşından dolayı maliyetli ama uzun yıllar katkı verir Türkiye'de

Yıllarca hem Mertens hem Morata’yı sıkça izleyen biri olarak direkt olarak Mertens rolünü alabileceğini de belirteyim, benzer bağlantı oyunculuğu, top tekniği, saha görüşü Morata’da da var. Üstüne hala genç top da taşır.

3412 oynamamızı ben doğru bulmuyorum 3421 gibi bir yapıda Osimhen arkası Morata ve Yunus olmasını değerlendirmek lazım illa üçlü oynayacaksak.
Yunus-Morata-Osimhen şeklinde olur diye düşünüyorum yada umut ediyorum diyeyim.3lüye dönülmesini çok istediğim için Morata gelsin çok istedim de kanat beke Yunus atıp Mertens-Osi-Morata oynatacaksa büyük problem.

Morata Osimhen çift forvet çıkarsak rakip iki oyuncuyu da çiftle bağlayabilir bakalım Baris Yunus olusan boşlukları nasil değerlendirecek 🤕

Aslında tam Kerem‘lik bir durum müsait

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt