- 12 Haziran 2013
- 9.919
- 6.004
- 1.843
İcardi/belotti transferinde çok büyük yanıldım inşallah morata da beni haksız çıkarır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batshuayi şutlanıp bir hücumcu daha alınmalıdır. Mertens'in dakikaları azaltabilecek cinstenAvatarındaki adam en azından idare edebilir o sebeple alındı
Bu arada Morata, Icardi den daha da fazlasını yapabilir
Opsiyon 8 daha yüksek konusuluyordu
Lucumi- Ferguson değil de hala sağ bek arıyorken Posh önerilmiş olabilir Calabria'yı da almışlar sanırım. Posh 3'lünün sağ stoperinde de oynayabiliyor sanırım?Bologna'dan Lucumi, Posch, Lewis Ferguson paketi yapmak lazım. Gerekirse 40-50. Artık para olayına girmiyorum, eşşek gibi harcasınlar. Limiti bizden düşük olanlar dünyaları harcıyor.
Efem izle Morata hakkını verecek. Morata ile bir nesil daha Gs li olacak22/23 icardi'den fazlasını lewa kane fln anca yapar hocam, klasman farklı
Bir topçu ya müthiş ya çöp müdür.Lucumi mtuthis herif
Bakambu sayesinde ikili ilişkilerimiz iyi onlarla umudum şeyini ferah tut gönlünüBetis eğer şuayip alırsa kardeş kulüp ilan edilmeli.
Aga dünyada hızlı kaç stoper var zaten yani var da yavaş olup tier1 olmuş dünya kadar stoper var ama bi takım defolarını bilir oyuncu eksiklerini bilir td bu eksikleri gizlemek üzerine oyun belirler falan. Yani inan bana buradaki sorun Abdülkerim in yavaşlığı değil yani.A.kerim gibi damperli kamyon stoperin olursa böyle olur. Koşuşa bak
Seninki hafif kalmış, İcardi yerine bu şekil shamar isteyenler bile vardı :İcardi/belotti transferinde çok büyük yanıldım inşallah morata da beni haksız çıkarır.
Kadro ṣiṣirme mi? Son bilmem kac mactir yedek kulubemizi görmuyon herhalde?Sallaiden iyi bir sağ kanat bek olur adam akıllı bir stoper alsınlar yolumuza bakalım saçma salak sağ bek alıp kadroyu şişirmeye gerek yok
Sistem oyuncusu morata ile sistemi olmayan bam güm kaos futbolu oynayan takımda bakalım ne yapacak inş iyi çıkar.Ama umudum yok oyuncu öğütme makinesiyiz.Birak renkdas anlatamassin, transferlernen sorunun cözülecegini zannediyor forumun yüzde 98 i
Bir topçu ya müthiş ya çöp müdür.
Jelert i oynatarak kazanalım derken maliyetinden daha fazla şeyler kaybedebiliriz.
Barış da öyle kolay vazgeçilecek bi adam değil kral.
Bütün iş gardide bitiyor ama erden Timur’un olağan üstü bir aaurası varBu transferi ya Et yaptı, ya da transferde asıl baron Gardiydi yıllarca. Sozlesme suresi opsiyon falan guzel. Maaş yuksektir muht.
Gunaydin moratasi olanlarallaaaaaaaaaaahhhhhhhh
morata gelmis ulan