Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi/belotti transferinde çok büyük yanıldım inşallah morata da beni haksız çıkarır.

Bologna'dan Lucumi, Posch, Lewis Ferguson paketi yapmak lazım. Gerekirse 40-50. Artık para olayına girmiyorum, eşşek gibi harcasınlar. Limiti bizden düşük olanlar dünyaları harcıyor.
Lucumi- Ferguson değil de hala sağ bek arıyorken Posh önerilmiş olabilir Calabria'yı da almışlar sanırım. Posh 3'lünün sağ stoperinde de oynayabiliyor sanırım?

A.kerim gibi damperli kamyon stoperin olursa böyle olur. Koşuşa bak
Aga dünyada hızlı kaç stoper var zaten yani var da yavaş olup tier1 olmuş dünya kadar stoper var ama bi takım defolarını bilir oyuncu eksiklerini bilir td bu eksikleri gizlemek üzerine oyun belirler falan. Yani inan bana buradaki sorun Abdülkerim in yavaşlığı değil yani.

Sallaiden iyi bir sağ kanat bek olur adam akıllı bir stoper alsınlar yolumuza bakalım saçma salak sağ bek alıp kadroyu şişirmeye gerek yok
Kadro ṣiṣirme mi? Son bilmem kac mactir yedek kulubemizi görmuyon herhalde?

Evet sag beke gerek yok, sol bek orta saha alinmali. Nelssonu satarsak stoper alinir, kalacaksa gerek yok stopere. Okan beyimiz artik verim alsin biraz topcularimizdan

Jelert i oynatarak kazanalım derken maliyetinden daha fazla şeyler kaybedebiliriz.

Barış da öyle kolay vazgeçilecek bi adam değil kral.

10 milyon çöpe atılacak para değil abi
oynatmak lazım adamı

bay'dan vazgeçilmez tabi ama sallai defansif olarak biraz daha ii gibi sanki, o yüzden o an onu yazdım, bay da oynayabilir elbet orada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt