insanları "şu"cu "bu"cu diye yaftalamadan, futbol işine şöyle sakin ve geniş açıdan bakabilsek rahat edeceğiz de...
mesela okan buruk avrupa'da başarısız olmuştur değil mi? bu net yani. tartışmaya kapalı bir konu. transfer süreçlerinde "yönetim koruyucu" davranarak hata yapmıştır. oyun içi müdahaleleri gecikmeli/yetersizdir. bunlar gerçekler. aynı fikirdeyiz.
ama bu adamın 2.5 yılda yaptığı iyi hiçbir şey mi yok? hadi gs'ı geçtim, başakşehir'de de mi yok akhisar'da da mı yok?
takım iyi oynayınca "kadro kalitesi sayesinde" diyorsunuz. ligde rekorlar kırınca "lig zayıf" diyorsunuz. totnım'ı ezip geçince, bayern'e karşı gayet iyi maçlar çıkarıp, sağ beki 30 m euro'ya satınca, önce birkaç gün kayboluyorsunuz, sonra yine ilk kötü sonuçta ortaya çıkıp "o maçlar da tesadüftü" diyorsunuz.
fb'ye iç dış 3-0 3-0 cila çekince, ne hikmetse yine "kadro sayesinde" diyorsunuz.
ama her tansiyonlu kaybedişten sonra gelip ilk paragraftaki HAKLI olumsuzlukları kullanarak herifin üstünü komple çiziyorsunuz.
böyle yapana ben dur derim. kimse kusura bakmasın.
bu insanı "okancı" yapmaz. çünkü ben de kendisinin tonlarca hatası olduğunu görüyorum. yukarıda da yazdığım gibi, eleştirenlerle de aynı fikirdeyim. ancak hocanın yadsınamaz iyi taraflarının ve başarılarının da olduğunu görüyorum.
asıl bunları görmemek insanı "anti-okancı" yapar.