Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Batshuayi'den zararsız kurtulursak çok iyi olur harbiden. Forumda gördüm gerçi gerçekten teklif vs var mı biz mi kendi kendimize kuruyoruz kafada?

Mariano Diaz tam Sivasspor yapacak kıvama gelmiş yakında düşer buralara plase Alanya. Lyon'da ne top oynamıştı bir sezon vay arkadaş

Morata bence nokta transfer yani takıma direkt katkı sağlayabilecek bir kalite ve tecrübe. Forvet öncelik mi yorumlarına katılmıyorum çünkü Osimhen ufak bir sakatlık geçirse bile takım acayip zora düşüyor Batshuayi sadece yedekten sıkışan maçlarda çözüm olabilir ideal maç planını Bats ile yapamıyorsun. Ayrıca Morata önümüzdeki sezon 1. forvetimiz olacaktır Osimhen'in bonservis sorununu ve Icardi'nin sakatlığını düşünürsek. Bence Mikautadze, Gouiri vs dahil ön tarafa yapılabilecek en doğru eklemeydi Morata, Bu lige gelen en iyi kariyerlerden birisi olacak tam olarak Galatasaray vizyonuna yakışan oyuncu.

Son düzenleme:
Herkes olumsuz pompalarken Morata’da sürecin normal olduğunu söylemiştik ✅

Ps: T piyasasına girsem 10 güne içinden geçerim olayın. Dünyanın en kolay işiymiş bu yaw

Elini sallasan mala carpiyor kodum sitesinde

Maç izlemiyor futboldan anlamıyor böyle tipler, zaten bu sosyal medyada etkileşim peşinde olup futbol takip etmeyen çok var

Verilen tepkiler normal yani, mevzu ihtiyaç değil tanınan isimle etki yaratmak

futbol bilgisi kıt bir renktaşımız sözlükte morata bağlantı oyuncusu değil target man diye sallamış , bunlardan da çok türedi artık maç izlemeyip her bokolog oluyorlar.Morata'nın Milan'da tek forvet oynadığını bilmiyor herhalde yada kenarlarda leao,pulisic gibi adamlarla oynayacağı oyunun bu olduğunu.Hiç atletico,Chelsea'de falan adamı izlemeyip işte böyle mabadından target man yapıyor adamı

Bu Batshuayi'den zararsız kurtulursak çok iyi olur harbiden. Forumda gördüm gerçi gerçekten teklif vs var mı biz mi kendi kendimize kuruyoruz kafada?
Satmak istesen piyasası olan topçu bize para bırakmaz ama elden çıkartılabilir rahatlıkla kendi de isterse tabii

Sezon basi isler kötü giderken Osimhen‘in gelisiyle hem saha ici hem saha disi farkli bir hava yakalamistik.

Insallah Morata‘da benzer bir etki görürüz.

Atalanta-Nelsson olabilir bu arada sanırım scalvini sezonu kapamış , herif muazzam oynayıp avrupa şampiyonası yapıp orda da uçacakken bir anda çaprazı yırtıp müzmin sakata döndü şimdi de omuzdan sakatlanıyor sürekli yazık oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt