Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haluk denen zararlının götü de çok kalktı.
Yıllardır böyleydi bunlar.

Arayı iyi tutarsan çok iyi işler bir kızıştı mı satmayacağı kimse yok.

Şimdi de icardinin manitasını attığı story dert olmuş.

Galatasarayın futbolcularıyla ilgili konulardan sana ne kardeşi defol git işini yap haberciysen haberini al haberini yap.

Hep bir dedikodu.

Kereme sallayalım, Olivieraya sallayalım, Zahaya sallayalım, Yunus, İcardi, Muslera...
Kanaat önderi oldular başımıza

IMG_7014.webp

Bir nesli Cimbomlu yapan adamın istanbula gelişini fnerli adam yazıyor gerçekten bu taraftar çok sabırlı bile..

Nicelik olarak mı nitelik olarak mı
Sayısal diyelim. Bizde de 2 tane var gözüküyor kağıt üzerinde ama yok. Yedek zaten yok. Hadi iki bekin sağlam olsa nicelik önemli olan dersin de bizde ''akü yok'' durumu var. Jakobs'u vurdurarak çalıştırıyoruz bazen.

Bu durumda olan kaç takım var ki. Kendi çaplarına göre her takımın as beki var desek yeridir.

valla fena çoşturtur inş akıl ederler

şu şeylere meraklı olan taraftar bazı şeylere şikayet etmemeli. yani bu hesap eleştiri yapmamalı yazıklarında, işi gücü bunlarsa

bomboş işler.

messi / ronaldo / 9 no ronaldo / zidane vs vs . bunların neresinde gol müziği var...

her şey icardi gibi romantik olmaz
her transferde osimhen gibi şanlu olay çıkmaz karşına (ya da Sara)

bunların hepsi piyango gibi işler bizim süreçte. taraftar şımarık bu konuda - adam gelsin, sana kendini kanıtlasın , o zaman ödüllendir.

Yener abim galiba icardimizin iyileştiğini dün karıyı kucağında taşıyınca anlamış ve trye çağırmış

Dünyanın en boş yöneticisi muhtemelen

Takımda kanat kalmamışken Osimhen sonrası yeter bu kadar transfer diyordu

Twitterdan Marcao gibi topçular lazım deyince bir şey sanan mal taraftarda hata gerçi

Hadi zengin para veriyor dicem o da yok, sıradan bir herif
Sen, ben, Murphy ve Temmuz'dan kurulu bir transfer komitesi düşündüm de...

bana göre panik manik kısmından ziyade , yönetim gene bile bile ladesle bu şekilde yaklaştı trasnfer işine.

çünkü 2 sezondur başarı geliyor , bir şekilde hallediyoruz .

türkiyede eskik tarafını öndeyken tamamlama yok - "sıkıntı olursa bakarız" modu hep hakim olduğu için zamandında asla ilgilienilmiyor hiç bir şey ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt