Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ub arada Osimhene bonservis parası basıp alma planının tek karşılığı 1 sezon sonrasında +30 +40 M para kazanacaksan olur.

bu denklemi bile yapabilecek stabilitemiz yok bana göre.

Dün hamama gittik bugün de deniz havası aldık arkadaşlarla :D Kendimi toparladım :D

Keyfin daim olsun kardeşim Basmanedemiydiniz👀😍
@Oral Sevmez in de bir keselenmesi lazım, geçen yazmış paslandım masaj salonu var mı bildiğin diye sormuştu. Ben de yakın arkadaşım Fotoroman Necla nın mekanını söyledim. Gittikten sonra yumoş gibi olur 👀😍

giphy (1).gif

Antrenmanda yok diyorlardı açıkçası tekrar sakatlandıysa şaşırtmaz daha önce böyle olayları hep yaşadık.

Bu tarz sakatlıklarda adım adım süre vermek lazım, Konya maçında 15-20 dakika oynadı, Ajax maçında 45 dakika filan oynamalıydı.

Baba Ajax maçında bize galibiyet çıkmayacağını hepimiz biliyorduk. Tren Kiev de kaçtı. Okan ı anlamak mümkün değil

Kiralık adam ariyolar
Oraya kiralık adam isteseler ndour tutarlardı.
Ndour yada lemina farketmez aynı performansı verirler orada zaten.
Ya başka profil peşindeler iyi bir oyun kurucu istiyorlar yada farklı planları var.

Geçen gedsonun da menajeri gelmişti. Rusya vs gibi bir iş çıkabilir yine.
Gedson 18-20 satılırsa şaşırmamak gerek.
Lig için transfer yapacaklar önlerinde vakit var. Hamle de yapabilirler esneklik imkanları var

bu arada avrupada trasnferin bitiyor olma durumu Bats'ın gidişiyle direkt alakalı.

bu gece mi yarın gece mi bitiyor genel olarak ama haber çıkacaksa gidiş haberi olur antep maç sonuna kadar.

olmazsa geleceklerde haber beklemeyelim derim.

bu arada avrupada trasnferin bitiyor olma durumu Bats'ın gidişiyle direkt alakalı.

bu gece mi yarın gece mi bitiyor genel olarak ama haber çıkacaksa gidiş haberi olur antep maç sonuna kadar.

Yarın bitiyor ama bie yere gitmez o

Mevcut yıllık ücret ve son dönemdeki performansı ile Arabistan hariç o paraları ona verecek kimse yok baba. Anca %50 Lyon Zaha gibi bir şeyler çıkarsa çıkar o da zaman kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt