- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
kanat oyuncusuBurcu kim la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanat oyuncusuBurcu kim la
Kendimi bildim bileli şu bek işini çözemedik. Savunmada, orta sahada, forvette çok iyi ikililer yakaladık ama iki bekin birden iyi olduğu bir dönem hatırlayamıyorum. Şu an ikiliyi geçtim tek bekimiz bile yok. Bu da bizim sınavımız herhalde.
listede boşuna yer kaplıyor, taş sağlam adamı satmaya çalışıyorlar, bunun gibi çürük adamı tutuyorlar, 14 yabancıda yer lazım bize, kalan 20-25 maçlık seride ha bu çürük kaç maç oynayacakBüyük saçmalık olur doğrusu niye donduralim herifin sozlesmesini rtaş
eyvahhhh
Denizaltı hayvanları ilginç bir tabirmiş bunun üzerine biraz düşüneceğimEvet abisi.super zeka çıktı çocuk.butun denizalti hayvanlarını,taşıtları,böcek çeşitlerini biliyor.yumurta kırıyor 1.5 yasinda
Sallai kazığın önde gideni kim aldıysa ..Jacobs’u Amsterdam’a götürüp sonra da maç saatinde belli olacak deyip iki gün sonra aşil hasarı açıklamak da komikmiş.
Yunus da 1 ay oynamaz, memnun olmayanlar mutlu olacaklardır, görelim mükemmel topçu Sallai’yi şimdi.
Yabanci sınırı diye birşey var bilmem haberin var miAvrupa hedefse Nelsson'u göndermek çok mantıksız. Zaten Avrupa listesine 3 oyuncu yazılabiliyor. Limit sorunumuz da yok.
* Morata + Lemina + Stoper yazarsan listeye sağ kanat bekini yazamayacaksın
* Morata + Lemina + Çaçua (Tripie) yazsan stopersiz kalacaksın.
* Lemina'yı yazmasan Torreira ve Sara zaten alternatifsiz. İlk maçta Torreira zaten yok. İlk turda eleniriz.
Dolayısıyla Yusuf ve Nelsson devre arasında takımda kalmalı. Morata yazılacağı için Batshuayi gönderilebilir. Ziyech zaten gitti. Üçüncü değişiklik de İcardi olacak.