Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimi bildim bileli şu bek işini çözemedik. Savunmada, orta sahada, forvette çok iyi ikililer yakaladık ama iki bekin birden iyi olduğu bir dönem hatırlayamıyorum. Şu an ikiliyi geçtim tek bekimiz bile yok. Bu da bizim sınavımız herhalde.

hoca bek isinden anlamiyor

scoutlarda patladi burda

Büyük saçmalık olur doğrusu niye donduralim herifin sozlesmesini rtaş
listede boşuna yer kaplıyor, taş sağlam adamı satmaya çalışıyorlar, bunun gibi çürük adamı tutuyorlar, 14 yabancıda yer lazım bize, kalan 20-25 maçlık seride ha bu çürük kaç maç oynayacak

Nelsson kadroda yok gidebilir, Yunus ve Jakobs ciddi sakatlıklar yaşamışlar, Morata dışında Lemina vs herhangi bir transferde gelişme yok. Eyvah eyvah diyerek bitireceğimiz bir transfer dönemi olmaz umarım.

Nelsona güzel bi veda edelım

sürekli ayni adamlar ilk 11 oynuyor. cezalar, sakatlar vs. derken bizim eksik olan yedek kulübesi iyice garibanlar ordusuna döndü

2-3 transfer kurtarmaz bu takimi.
nelsson gidecek
icardi sakat
yunus sakat
kerem sakat
jakobs sakat

Avrupa hedefse Nelsson'u göndermek çok mantıksız. Zaten Avrupa listesine 3 oyuncu yazılabiliyor. Limit sorunumuz da yok.

* Morata + Lemina + Stoper yazarsan listeye sağ kanat bekini yazamayacaksın
* Morata + Lemina + Çaçua (Tripie) yazsan stopersiz kalacaksın.
* Lemina'yı yazmasan Torreira ve Sara zaten alternatifsiz. İlk maçta Torreira zaten yok. İlk turda eleniriz.

Dolayısıyla Yusuf ve Nelsson devre arasında takımda kalmalı. Morata yazılacağı için Batshuayi gönderilebilir. Ziyech zaten gitti. Üçüncü değişiklik de İcardi olacak.

Muslera-katkı yok
Jelert-katkı yok
Nelson-katkı yok
Jakobs-hep sakat
Yusuf-katkı yok
Ziyech-katkı yok
İcardi-katkı yok
Tor-performans yok
Mertens -fiziken bitik
Sallai-katkı yok
Bats-katkı yok

Osi sançez sara dışında düzgün katkı alabildiğimiz yabancı yok olaya gel şunların maaş 35-40m vardır vergisiyle kim bilir kaçtır

İşte okan buruk budur

Hakkaten delirdim şu Jakopsa. Bu nedir yahu. 14 yabancı, liste diye bi tarafımızı yırtıyoz, paşam 1 maç var 10 maç yok, bide orda yer kaplicak, dondur aga sözleşmeyi onla mı uğraşcaz

Biz üçlü oynayacak mıyız oynamayacak mıyız, bu çaçuadan üçlünün sağ stoperi olur gibi ama tripyeyi ne yapacağız

Avrupa hedefse Nelsson'u göndermek çok mantıksız. Zaten Avrupa listesine 3 oyuncu yazılabiliyor. Limit sorunumuz da yok.

* Morata + Lemina + Stoper yazarsan listeye sağ kanat bekini yazamayacaksın
* Morata + Lemina + Çaçua (Tripie) yazsan stopersiz kalacaksın.
* Lemina'yı yazmasan Torreira ve Sara zaten alternatifsiz. İlk maçta Torreira zaten yok. İlk turda eleniriz.

Dolayısıyla Yusuf ve Nelsson devre arasında takımda kalmalı. Morata yazılacağı için Batshuayi gönderilebilir. Ziyech zaten gitti. Üçüncü değişiklik de İcardi olacak.
Yabanci sınırı diye birşey var bilmem haberin var mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt