- 26 Eylül 2012
- 122.187
- 72.866
- 5.068
Bu pis fenerlinin o maçta oynamaması daha iyi açıkçası.
100% yumurtlardı yoksa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu pis fenerlinin o maçta oynamaması daha iyi açıkçası.
Yok.Sakat sakat oynatırsa bilemem.Yunus derbiye yetişir mi?
Avrupa hedefse Nelsson'u göndermek çok mantıksız. Zaten Avrupa listesine 3 oyuncu yazılabiliyor. Limit sorunumuz da yok.
* Morata + Lemina + Stoper yazarsan listeye sağ kanat bekini yazamayacaksın
* Morata + Lemina + Çaçua (Tripie) yazsan stopersiz kalacaksın.
* Lemina'yı yazmasan Torreira ve Sara zaten alternatifsiz. İlk maçta Torreira zaten yok. İlk turda eleniriz.
Dolayısıyla Yusuf ve Nelsson devre arasında takımda kalmalı. Morata yazılacağı için Batshuayi gönderilebilir. Ziyech zaten gitti. Üçüncü değişiklik de İcardi olacak.
Yunus derbiye yetişir mi?
Velicim sorun bu değil ki. Ben şunu demek istiyorum. Oynadığımız oyun cidden saçma. Biz neden bu ligde bu kadro ile maçlarımızı bukadar zor kazanıyoruz. Ve neden Avrupa'nın düşük bütçe takımları bizi kolayca ekarte ediyor. Hocamız iyi değil bence. Ben uğraşıyorum Okan Buruk beğeniyim. Hakkını veriyim öviyim. Ama her maç aynı saçmalıklar. Ya bir insan neden bu basit şeyleri görüp düzeltemez. Hatayı yenmek için Sara ya ihtiyacın olmamalıneden yanlış olsun ya sayın başkanım.
adamlarda gezegenin en iyi oyuncuları var. sende yeri geliyor sakatlıktan cezadan berkan kutlu, metehan falan oynuyor.
real la liga küçük takımlarından 20 kat daha değerli. gs da anadolu takımlarından. benzer korelasyon işte.
Diouf'u almak lazım.Jakobs faciasından sonra sol bek almak şart oldu. Takım dağıldı. Haftalardır oyundan çıkmadan oynatılan Yunus da derbiye yetişir mi bakalım...
o kadar kolay değil işte o işler, zamanında ft-mancini değişiminde de gördük sadece kadroyla olmuyorOkan Buruk sadece bazı oyuncularla iletişim konusunda iyi ama bir okadar da hiç ettiği oldu. İcardi yi filan düzeltti hakkını verıyım. Ama taktik anlamında ligde de kötü. Sadece şanslı kadro kalitesi ligi aldırdı. Real konusunda da bin yılda kuş taşa çarpmış bir istisna olmuş. Ben genele bakarım. Genel anlamda yüz yılda bir olur bu. 100 maç yapsınlar biri anca böyle sonuçlanır.
ben bunlara katılmıyorum demiyorum ki? bizzatihi katılıyorum.Velicim sorun bu değil ki. Ben şunu demek istiyorum. Oynadığımız oyun cidden saçma. Biz neden bu ligde bu kadro ile maçlarımızı bukadar zor kazanıyoruz. Ve neden Avrupa'nın düşük bütçe takımları bizi kolayca ekarte ediyor. Hocamız iyi değil bence. Ben uğraşıyorum Okan Buruk beğeniyim. Hakkını veriyim öviyim. Ama her maç aynı saçmalıklar. Ya bir insan neden bu basit şeyleri görüp düzeltemez. Hatayı yenmek için Sara ya ihtiyacın olmamalı
Oynamisti galiba, öyle hatirliyom.Galiba Euro'da Trippier solbek oynamamıştı
12 kişi oynıcaz herhaldeLemina transfer edilip Sara forvet arkasına kaydırılmalı. Mertens de joker yedek rolüne geçmeli. Sığırpressten vazgeçip rakibi 2. bölgede karşıladığımız, topa hakim bir oyun anlayışına geçmemiz lazım. Kompakt oynamazsak patır patır dökülmeye devam edeceğiz, öyle gözüküyor.