Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa hedefse Nelsson'u göndermek çok mantıksız. Zaten Avrupa listesine 3 oyuncu yazılabiliyor. Limit sorunumuz da yok.

* Morata + Lemina + Stoper yazarsan listeye sağ kanat bekini yazamayacaksın
* Morata + Lemina + Çaçua (Tripie) yazsan stopersiz kalacaksın.
* Lemina'yı yazmasan Torreira ve Sara zaten alternatifsiz. İlk maçta Torreira zaten yok. İlk turda eleniriz.

Dolayısıyla Yusuf ve Nelsson devre arasında takımda kalmalı. Morata yazılacağı için Batshuayi gönderilebilir. Ziyech zaten gitti. Üçüncü değişiklik de İcardi olacak.

Avrupa hedef olmamalı bu kadro 3 kulvarda gidemez. Avrupa ve kupadan acilen elenip ligde şampiyon olmalıyız.

neden yanlış olsun ya sayın başkanım.

adamlarda gezegenin en iyi oyuncuları var. sende yeri geliyor sakatlıktan cezadan berkan kutlu, metehan falan oynuyor.

real la liga küçük takımlarından 20 kat daha değerli. gs da anadolu takımlarından. benzer korelasyon işte.
Velicim sorun bu değil ki. Ben şunu demek istiyorum. Oynadığımız oyun cidden saçma. Biz neden bu ligde bu kadro ile maçlarımızı bukadar zor kazanıyoruz. Ve neden Avrupa'nın düşük bütçe takımları bizi kolayca ekarte ediyor. Hocamız iyi değil bence. Ben uğraşıyorum Okan Buruk beğeniyim. Hakkını veriyim öviyim. Ama her maç aynı saçmalıklar. Ya bir insan neden bu basit şeyleri görüp düzeltemez. Hatayı yenmek için Sara ya ihtiyacın olmamalı

Okan Buruk sadece bazı oyuncularla iletişim konusunda iyi ama bir okadar da hiç ettiği oldu. İcardi yi filan düzeltti hakkını verıyım. Ama taktik anlamında ligde de kötü. Sadece şanslı kadro kalitesi ligi aldırdı. Real konusunda da bin yılda kuş taşa çarpmış bir istisna olmuş. Ben genele bakarım. Genel anlamda yüz yılda bir olur bu. 100 maç yapsınlar biri anca böyle sonuçlanır.
o kadar kolay değil işte o işler, zamanında ft-mancini değişiminde de gördük sadece kadroyla olmuyor

bizim eyüp veya hatay maçı neydi mesela 100 yılda 1 puan kaybetmez miydik? reale öyle diyorsun, hatay'ı yenmek için sara'ya ihtiyaç yok diyosun

yani adama tutulmuşsunuz eleştirilecek bi ton şey varken iyi yaptıklarını da tamamen silip, tamamen çöpe çeviriyosunuz

sadece iletişim diye bir şey olabilir mi yaw takımın başına psikolog koyalım o zaman.

Biraz da beyin lazım abi

Yunus zaten sakat belli, haftaya da yok.kısa sürecek bi sakatlık değil anlaşılan.

Al kadroya yedekte dursun, sarı görsün itiraz felan çeksin bitirsin cezasını.

--------Sanchez--Lucumi--A.kerim--------
Çaçua-------------Lemina-----------------BAY
------------------Sara------Torreira--------------
----------------Osimhen--Morata--------------

Canavar gibi takım.

Lan noluyor transfer beklerken bi an hepten depresyona girdik yav. Su sakat bu sakat. Oyuncu beklerken eldekiler gidiyor tek tek.

morata yarın oynasın

Lemina transfer edilip Sara forvet arkasına kaydırılmalı. Mertens de joker yedek rolüne geçmeli. Sığırpressten vazgeçip rakibi 2. bölgede karşıladığımız, topa hakim bir oyun anlayışına geçmemiz lazım. Kompakt oynamazsak patır patır dökülmeye devam edeceğiz, öyle gözüküyor.

Velicim sorun bu değil ki. Ben şunu demek istiyorum. Oynadığımız oyun cidden saçma. Biz neden bu ligde bu kadro ile maçlarımızı bukadar zor kazanıyoruz. Ve neden Avrupa'nın düşük bütçe takımları bizi kolayca ekarte ediyor. Hocamız iyi değil bence. Ben uğraşıyorum Okan Buruk beğeniyim. Hakkını veriyim öviyim. Ama her maç aynı saçmalıklar. Ya bir insan neden bu basit şeyleri görüp düzeltemez. Hatayı yenmek için Sara ya ihtiyacın olmamalı
ben bunlara katılmıyorum demiyorum ki? bizzatihi katılıyorum.

sadece hocaya "sıfır" denmesini yanlış buluyor ve türkiye ligindeki başarısının "sadece kadro kalitesi" argumanı ile küçümsenmesine itiraz ediyorum. bu şekilde bir dominasyon "ne olursa olsun" kolay değil diyorum. böyle diyince ben hocayı koruyor ve beğeniyor zannediliyorum ama alakası yok yani. ne diyeyim...

Lemina transfer edilip Sara forvet arkasına kaydırılmalı. Mertens de joker yedek rolüne geçmeli. Sığırpressten vazgeçip rakibi 2. bölgede karşıladığımız, topa hakim bir oyun anlayışına geçmemiz lazım. Kompakt oynamazsak patır patır dökülmeye devam edeceğiz, öyle gözüküyor.
12 kişi oynıcaz herhalde

Bizim bir oyunumuz var, onu bile öğrenememişsiniz

Rakip farketmeksizin aynı oyunu oynıcaz, önde basıp durucaz, top kazanamasak da oyuncular yorgunluktan patır patır dökülse de basıcaz

Söylediklerimizi yapmayan oyuncular gidecek, oyuncularıma güveniyorum

Muslera çok değerli bugün 3 top geldi kaleye 3ü de gol oldu, şampiyonluklarımızda büyük payı var

Jelert'e çok güveniyorum, her maç 2 dk süre veriyor olmam aksi anlama gelmez, kendisiyle ilgili önemli planlarımız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt