Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1738509462804.webp

ilhan palut fb maçına yedek kaleci ile çıkıyor.

ortada hiçbir sebep yokken. as kaleci kulübede. yedek kalecisi ise fb altyapılı, geçen sene rize'de yine fb maçında show yapan kaleci :d

o maçta da as kaleci, maça yarım saat kala, hasta olduğu gerekçesiyle kadrodan çıkarılmıştı apar topar.

bugün fb'in defans hattı komple yeni ve uyumsuz. levent mercan falan oynuyordu sol stoperde oysa ki.

başka bir rakip olsa puanı alırdı.

bu lig neden böyle yaa :/

son 1-1.5 aydır memnun değilim tabii deli miyim beğeneyim
Bende 1.5 senedir memnun değilim işte. Fikrine saygı duyarım herkesin ama benim sahada gördüğüm hiç iyi değil ve kadro kalitesi sayesinde gelen başarilar. Hatta bunu istemeden baltalayan bir hoca. Dediğim gibi herkesin fikrine saçma olmadığı sürece saygım var ve bende böyle görüp böyle düşünüyorum. Benden puan alan takımlara bakınca pekte haksız olmadığımı düşünüyorum. Kopenhag Prag rigas Kiev daha çok var yazmiyim

ortada hiçbir sebep yokken. as kaleci kulübede. yedek kalecisi ise fb altyapılı, geçen sene rize'de yine fb maçında show yapan kaleci :d

o maçta da as kaleci, maça yarım saat kala, hasta olduğu gerekçesiyle kadrodan çıkarılmıştı apar topar.

bugün fb'in defans hattı komple yeni ve uyumsuz. levent mercan falan oynuyordu sol stoperde oysa ki.

Rize bunlardan Okan hoca harici hiç puan aldı mı ? Valla ben hatırlamıyorum.

bu kahpe evlatları bu bokları yiyip sonra bize karşı hayvan gibi top oynayan eski topçularımız üzerinden sallamıyorlar mı buna tutuluyorum asıl

bu kahpe evlatları bu bokları yiyip sonra bize karşı hayvan gibi top oynayan eski topçularımız üzerinden sallamıyorlar mı buna tutuluyorum asıl
bu çokça bilinen bir manipülasyon taktiğidir.

kendi yaptıklarını, rakibin yapmışçasına, çamur at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt