- 30 Ağustos 2009
- 30.251
- 20.231
- 2.593
Beleşe geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yengen seni takip etmiş işte hırbohaber değeri ne lan bunun emrak
Bende 1.5 senedir memnun değilim işte. Fikrine saygı duyarım herkesin ama benim sahada gördüğüm hiç iyi değil ve kadro kalitesi sayesinde gelen başarilar. Hatta bunu istemeden baltalayan bir hoca. Dediğim gibi herkesin fikrine saçma olmadığı sürece saygım var ve bende böyle görüp böyle düşünüyorum. Benden puan alan takımlara bakınca pekte haksız olmadığımı düşünüyorum. Kopenhag Prag rigas Kiev daha çok var yazmiyimson 1-1.5 aydır memnun değilim tabii deli miyim beğeneyim
Rize bunlardan Okan hoca harici hiç puan aldı mı ? Valla ben hatırlamıyorum.ilhan palut fb maçına yedek kaleci ile çıkıyor.
ortada hiçbir sebep yokken. as kaleci kulübede. yedek kalecisi ise fb altyapılı, geçen sene rize'de yine fb maçında show yapan kaleci :d
o maçta da as kaleci, maça yarım saat kala, hasta olduğu gerekçesiyle kadrodan çıkarılmıştı apar topar.
bugün fb'in defans hattı komple yeni ve uyumsuz. levent mercan falan oynuyordu sol stoperde oysa ki.
başka bir rakip olsa puanı alırdı.
bu lig neden böyle yaa :/
bu kahpe evlatları bu bokları yiyip sonra bize karşı hayvan gibi top oynayan eski topçularımız üzerinden sallamıyorlar mı buna tutuluyorum asılilhan palut fb maçına yedek kaleci ile çıkıyor.
ortada hiçbir sebep yokken. as kaleci kulübede. yedek kalecisi ise fb altyapılı, geçen sene rize'de yine fb maçında show yapan kaleci :d
o maçta da as kaleci, maça yarım saat kala, hasta olduğu gerekçesiyle kadrodan çıkarılmıştı apar topar.
bugün fb'in defans hattı komple yeni ve uyumsuz. levent mercan falan oynuyordu sol stoperde oysa ki.
başka bir rakip olsa puanı alırdı.
bu lig neden böyle yaa :/
hayır alamadıRize bunlardan Okan hoca harici hiç puan aldı mı ? Valla ben hatırlamıyorum.
kim ki bu?
Alamadı yada almadıRize bunlardan Okan hoca harici hiç puan aldı mı ? Valla ben hatırlamıyorum.
bu çokça bilinen bir manipülasyon taktiğidir.bu kahpe evlatları bu bokları yiyip sonra bize karşı hayvan gibi top oynayan eski topçularımız üzerinden sallamıyorlar mı buna tutuluyorum asıl