Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim içimiz içimize sığmıyor yönetimden tık yok
Akp federasyonu ve Koç şirketine karşı yönetim tek başına ne yapabilir ? İçi içine sığmayan taraftar birleşip federasyon binasını falan basarsa belki bir şeyler değişir. Yönetim hiç bir şeyi değiştiremez konuşarak.

Yönetim yanlışlıklada olsa bizi talisca skrinar carlos kazığından kurtarmış maks 3 maç sonra bunlar yedeğe düşer

fener maçını izlemek sağlığa zararlıdır
images.webp

yönetimin hemen yapmasi gereken 3 sey

1. burak pekkani haftaya ali sami yene seve seve verecekler ve o maci yonetip hakemliği bırakacak ama o maci 50 bin kişinin önünde yönetecek ve varsa ailesi tribünde oturtulacak

2. mhk istifa edecek

3. tff istifa edecek

Yapılacak şey belli. Bunlarla olan maça kadar kayıpsız gidip o maçta fişi çekeceğiz, sonrasını da popcorn eşliğinde izleyeceğiz.

Tadicin kestiği ortaları kesen yok,takımda.9 kişi kalsa da rize

ifb space odalarında şaibeli şampiyonluk istemiyoruz diye başlıklar atılıyor, rezilliğin satılmışlığın şikenin boyutuna bi bakın. Ulan o laf anlamaz gerizekalı taraftarı bile bıkmış anlamış şikeyi.

bizim acil 3-4 tane transfer yapip kuvvetlenmemiz lazim bunlar ikinci yari hic puan kaybetmeyecekler cok belli. yabanci var geldiginden beri biz iki macta katledildik fener iki macta kollandi cok bariz yabanci hakemler ayarlanmis

ifb space odalarında şaibeli şampiyonluk istemiyoruz diye başlıklar atılıyor, rezilliğin satılmışlığın şikenin boyutuna bi bakın. Ulan o laf anlamaz gerizekalı taraftarı bile bıkmış anlamış şikeyi.

Gsli hesaplardır. İfb öyle bir tag açmaz.

Yönetim acil bir basın toplantısı yapıp herkese haddini bildirmeli. Bu olay transferden daha önemli.
Bu yönetim anca transferi düşünülen futbolcuları yasaklı kaynaklara paslar, isimleri afişe eder, kendi reklamları için sidik yarışına girerler. 1 senedir sağ bek alamayan bir zihniyetten söz ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt