Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs da inanılmaz transfer gelişmesi

Gelişme: x oyuncu gündeme geldi scout olumsuz rapor verdi okan dönüp bakmadı bile oyuncunun da sakatlığı var zaten yani bu transfer imkansız

Senin ben

şampiyonluğun sevinci aylarca yaşanan sinire strese asla değmiyor

hepimiz malız böyle bir kepazeliği sevip takip ettiğimiz için
Bizlik bir şey yok ki, bir taraf yılların beceriksizliği ile tüm ülkeyi geriyor. Yoksa laylaylom der geçersin ama bir noktadan sonra batıyor insana.

Rakibin kollanması bende daha fazla agresiflik oluşturuyor o sebeple neye ihtiyacımız varsa bir an önce giderilmelidir.

şampiyonluğun sevinci aylarca yaşanan sinire strese asla değmiyor

hepimiz malız böyle bir kepazeliği sevip takip ettiğimiz için

ben 2018 den beri 1 mac izlemedim

yenersek iyi
yenilirsek saliyorum artik

1-2 gun sampiyonluk sevinci olsun diye 34 hafta sinir stress lazim degil

Açıkçası normalde Goretzka'yı tercih ederdim ama şu an çeşitli mevkilerde oynayabilmesi, daha kolay adapte olacak biri olması, hemen belli bir aidiyetle gelip sahada ateşleyici rolü kazanacak olması, ve daha tempolu çabuk bir oyuncu olması ve yakın zamanda sakatlık problemi olmaması bakımından BU TRANSFER DÖNEMİ ÖZELİNDE Lemina'yı Goretzka'dan öncelikli tercih ederim.

hakem hatası hakem kollamasi ilk kez olan birşey değil ..Bizim lehimize de yapıldı ..

Ama bir fark var..Bu itler gerideyken gerçekten hakemlerin yapacaklarının sınırı yok .. Gerekirse ceza sahası dışından penaltı çalarlar -6 kişi bırakır hükmen galibiyet verirler ..

Puan kaybettikleri tüm maçlara bakın anlarsınız .
Goztepe 2-2 verilmeyen penaltı
Eyüp 1-1 eyupun verilmeyen golu-penaltisi
GS 3-1. feneri maçta tutmak için uydurulan saçma sapan penaltı ve sonrasındaki skandal kararlar
Samsun maçı yine Samsun'un güme giden penaltısı .

Görüyorsunuz puan kaybetme ihtimalleri olan her maçta inanılmaz şekilde bunların lehine kararlar veriliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt