Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de aynısını diyordum da ne zaman yani pek Oluru yok gibi bu işin , futbolla saha içiyle alakası yok yani izin verilmiyor.Fener kaleye haftaya falan taliscayi bile koysa farketmez yani bu şekilde mümkün değil
derbiye kadar zor ama ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir.

Vay be karga gibi çöplüğe dadanacaz
boyle:

1738528670283.webp

Bi yönden isabet oldu, bi kendine gelsin, yoksa Okan hoca , yerde sürünsede, berbat da oynasa kesmezdi. İlla tribüne tepki verdirtirdi. İlla ıslıklatırdı yuhlatırdı.
Adam değiştir, sakatım dedi; Okan yine değiştirmedi. tüm stadyumda maç izleyenler tv başında izleyenler gördü, adamın pas opsiyonu olamayacak kadar kötü durumda olduğunu Okan hoca görmedi diyemem ama görmemezlikten geldi.. Gol yemeseydik daha da değiştirmeyecekti ancak gol yememe ihtimalimiz de yoktu ya…

Aslında isimler az çok da belli

Sağ bek için:

Tchatchoua
Trippier

Orta Saha için

Lemina
Ndiyashimiye
Baumgartner /Goretzka
Cristante

Bunlar dışında bir anda işim düşer mi bunlardan bazıları mı olur yarın akşam anlarız.

Lemina ve Tchatchoua en yakın duruyor anlık.

goretzka leminadan daha iyi futbolcu ama buraya gelip korkunç maas alıp yatma ihtimali de hiç az degil
Goretzka falan boş iş. Lovric, Sangare, İsmael Kone olabilir yaşından dolayı olmazsa Lemina'yı alsınlar. Bence yarın bekleniyor bu konuda Kone hiç bir yere gidemezse onu kiralık+ zorunlu yada normal satın alma ile almaya çalışacaklar diye düşünüyorum.

Goretzka falan boş iş. Lovric, Sangare, İsmael Kone olabilir yaşından dolayı olmazsa Lemina'yı alsınlar. Bence yarın bekleniyor bu konuda Kone hiç bir yere gidemezse onu kiralık+ zorunlu yada normal satın alma ile almaya çalışacaklar diye düşünüyorum.

kone rennesde

Bence yarın 3 lü defansla çılacağız. Kaan ortada davinson sağda apo solda olacak. Jacobs un durumuna bağlı ya barış Jacobs ya da barış sallai olacak kanatlarda... Torreira sara mertens orta sahası ve osimhen bats forvet hattı olacak.

Morata idman yapmadan yedek kulübesine girerse tabi bu dediğim olur. Yoksa jellert kanat bek sallai de osimhen in etrafında uydu gibi dolanan 2. Forvet olur.

"fb hakem hatası aklayıcıları" fb'in pozisyonuna penaltı diyorlar.

görüyorsunuz. fb lehine maçı açık şekilde katledince bile herhangi bir hakeme hiçbir şey olmuyor. medyadaki aklayıcılar koruyor.

gs lehine ise bir tane bile hata yaparlarsa kariyerleri bitiyor. şöyle bir maç gs lehine yaşansa, neler olurdu düşünün.

bu yüzden gs'ın %100 penaltıları bile çoğunlukla hakemler tarafından direkt verilmiyor. var tarafından veriliyor.

bu işi kim çözecek? sadece twitter'dan açıklama yaparak mı aksiyon alacak yönetim? böyle yönetim mi olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt