- 20 Haziran 2011
- 60.975
- 69.401
- 4.758
Artık bombaları patlat başkanım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
derbiye kadar zor ama ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir.Ben de aynısını diyordum da ne zaman yani pek Oluru yok gibi bu işin , futbolla saha içiyle alakası yok yani izin verilmiyor.Fener kaleye haftaya falan taliscayi bile koysa farketmez yani bu şekilde mümkün değil
oynadikca acilir belkiskiniarı bize sokacaklarmış yalnız
düşünsenize bu kadar agır stoperin bizde oynadıgını
apoyla sanchez yetişemiyor bizde bu adam napacaktı
Alırız evelallah.Yarın 3 puanı alırsak inşallah yine rüzgar bize döner. Hak yiyen b.k yer bunu rakip takım taraftarı hariç herkes biliyor.
Yav taksin takmasinda birsey yokta bu yastan sonrasi acayiplik herifin. Takim Elbise kravat geziyordu.yakinda piercing falan da takar
İnş ama terstenoynadikca acilir belki
Adam değiştir, sakatım dedi; Okan yine değiştirmedi. tüm stadyumda maç izleyenler tv başında izleyenler gördü, adamın pas opsiyonu olamayacak kadar kötü durumda olduğunu Okan hoca görmedi diyemem ama görmemezlikten geldi.. Gol yemeseydik daha da değiştirmeyecekti ancak gol yememe ihtimalimiz de yoktu ya…Bi yönden isabet oldu, bi kendine gelsin, yoksa Okan hoca , yerde sürünsede, berbat da oynasa kesmezdi. İlla tribüne tepki verdirtirdi. İlla ıslıklatırdı yuhlatırdı.
Bizim meshur bir hamlemiz daha var:Daha yollayamadıkki, Avrupa kapanınca kime vercez, araplar da kapalı. Kontenjan yok
Goretzka falan boş iş. Lovric, Sangare, İsmael Kone olabilir yaşından dolayı olmazsa Lemina'yı alsınlar. Bence yarın bekleniyor bu konuda Kone hiç bir yere gidemezse onu kiralık+ zorunlu yada normal satın alma ile almaya çalışacaklar diye düşünüyorum.goretzka leminadan daha iyi futbolcu ama buraya gelip korkunç maas alıp yatma ihtimali de hiç az degil
Goretzka falan boş iş. Lovric, Sangare, İsmael Kone olabilir yaşından dolayı olmazsa Lemina'yı alsınlar. Bence yarın bekleniyor bu konuda Kone hiç bir yere gidemezse onu kiralık+ zorunlu yada normal satın alma ile almaya çalışacaklar diye düşünüyorum.
talisca nasildinası açılacak
hız bu
Son saniyeye kadar gidecek biraktirirlar mi hemenderbiye kadar zor ama ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir.
ne yedintalisca nasildi
pastane yedin